StoryEditor

Čoskoro začína nová séria Prázdnin. Čo nového prinesie?

23.02.2019, 05:00
Autor:
hrnhrn
V myjavských dobrodružstvách pribudne ďalší pubertiak.

Jedna chalupa, dva týždne, traja chlapi, kopec detí, tisíc protichodných želaní. Rodinný seriál Prázdniny sa vracia na obrazovky televízie JOJ už vo svojej tretej sérii.

Na obrazovkách JOJ mal seriál premiéru na začiatku roka2017. Nenáročná veselá komédia si získala priazeň divákov a prvá aj druhá séria sa stala počas svojho vysielania najsledovanejším nespravodajským programom.

Desať nových epizód dostane nový vysielací čas. Namiesto tradičnej stredy budú seriálu patriť utorkové večery. Prvá epizóda štartuje 5. marca o 20:35. Nasledovať o 22:00 bude český komediálny seriál Most!, aktuálny hit našich susedov, na ktorý JOJ zakúpila práva na vysielanie.

Čo bude nové v rodinách Marcínekovcov, Jančichovcov a Lehotských?

Od bláznivej zimnej dovolenky v horách prešlo pár mesiacov a blíži sa znovu leto. Počas roka sa však toho vo všetkých troch rodinách stalo toľko, že im to prevrátilo životy naruby.

Opäť sa blížia letné prázdniny a deti sa už nevedia dočkať, kedy pôjdu s otcami na chalupu. Otcovia však tento rok majú hlavu plnú povinností.

TV JOJ

TV JOJ

​​Jano sa stal zástupcom riaditeľa v škole a musí cez leto zostaviť rozvrhy. Jeho jediný syn Gorazd odíde k strýkovi do Kanady, aby si zlepšil angličtinu. V Kanade sa mu darí, dostane sa aj do hokejového tímu a rozhodne sa ostať v Kanade aj počas leta.

Zdeno sa stal učiteľom telesnej výchovy a musí si dorobiť pedagogické minimum. V lete ho čaká príprava na skúšky.

Laco zavesil Ofsajd na klinec, ale na leto mu pribudne jedno dieťa – jeho malý "brácha" Venca. Venca má 11 rokov a Laco sa rozhodne zobrať ho so sebou na chalupu.

"V rodine je tak zapletený, že je to malý brat Laca Lehotského, ktorého hrá Tomáš Matonoha. Je to teda strýko Miška a Ondra," vysvetľuje scenáristka Kristína Cibulková. Novú postavu hrá 12-ročný Ondrej Sýkora, jeho ďalšieho seriálového brata stvárňuje Pavel Liška.

TV JOJ

​​​Prázdninové dobrodružstvo pod taktovkou detí

V týchto nových životných situáciách sa chlapi vyberú s deckami na chalupu. Na chalupe ich čaká prekvapenie v podobe nového nájomníka. Susedovi Benčíkovi sa stala katastrofa a tak sa nasťahoval do ich stodoly.

Jano a Zdeno sú zaneprázdnení - Jano má so sebou papierovačky a Zdeno sa učí na skúšky. Jedine Laco si užíva dovolenku a stojí pri deťoch, ktoré sú z toho nešťastné. Vrcholom je, keď zistia, že Jano si tento rok neurobil zoznam aktivít a výletov, čo budú počas dovolenky robiť.

Decká zoberú organizáciu prázdnin do svojich rúk, otcom zakážu mobily a program vymyslia sami. Chalupárska dovolenka je predsa na to, aby si to spoločne užili. A aj si to užijú.

​Okrem výletu na Novozélandskú farmu zažijú plavbu na Baťovom kanáli, zostroja si vlastnú šmykľavku a tiež nájdu poklad, ktorý pred tridsiatimi piatimi rokmi zakopali ich otcovia.

Tretia séria Prázdnin by mala byť opäť plná situačného humoru a bláznivých výletov do rôznych lokalít v blízkosti Myjavy. Objavia sa v nej všetci starí známi hrdinovia a nebudú chýbať ani známe postavy z predchádzajúcich sérií.

TV JOJ

​Autori seriálu (režisér Ivan Predmerský a scenáristi Kristína Cibulková a Stano Guštafík) priniesli viacero noviniek aj v poslednej sérii. Do kopaničiarskej zostavy pribudli okrem manželiek, ktoré si prvýkrát vyskúšali pravú dovolenku na chalupe, aj polročný Oskarko Marcínek a do deja vstúpili aj starí rodičia detí.

01 - Modified: 2019-02-22 13:42:26 - Feat.: 0 - Title: Markíza uvedie novú šou Adely Vinczeovej a Dana Dangla. Prvým hosťom bude Marek Hamšík 02 - Modified: 2019-02-20 14:14:26 - Feat.: 0 - Title: TV JOJ prinesie v marci štyri novinky, dve šou a dva seriály 03 - Modified: 2019-02-15 11:48:46 - Feat.: 0 - Title: Komediálna jar na Markíze: S novými časťami sa vrátia Susedia aj Kuchyňa 04 - Modified: 2019-02-22 16:34:15 - Feat.: 0 - Title: Bičanovu reláciu 5 proti 5 čakajú od marca zmeny
01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 02:03