TV JOJ
StoryEditor

Nové seriály ako prvá spustila televízia JOJ. Okrem Světu pod hlavou spúšťa aj britský seriál v štýle Indiana Jones

02.01.2017, 20:52
Autor:
hrnhrn
Druhú šancu dostáva aj reality šou Moja prvá dovolenka.

Televízia Joj ako prvá v novom roku odštartovala svoje novinky. Prvou je kriminálny seriál Svět pod hlavou, ktorý vznikol v koprodukcii JOJ s Českou televíziou a Bionautom. V seriáli, kde v každej epizóde tím kriminalistov vyšetruje jeden uzavretý prípad, sa v hlavných úlohách predstavia herci Václav Neužil a Ivan Trojan, hlavnú ženskú postavu stvárňuje Judit Bárdos.

Televízia JOJ odvysiela prvú epizódu v pondelok 2. januára v prime time. Ďalšie časti už zaradila televízia do prime time na stanici Plus, v TV JOJ dostal seriál priestor v pondelky až po Inkognite.

​V sobotu 7. januára spúšťa JOJ v prime time nový akvizičný seriál Hooten a Lady: Lovci pokladov. Takýto typ seriálu už nemala televízia dlho vo svojej ponuke. Britský seriál v štýle Indiana Jones je okrem iného zaujímavý aj tým, že každá časť sa odohráva (a aj nakrúca) v inej krajine. Každú sobotu odvysiela JOJ dve časti za sebou. Prvá časť seriálu sa odohráva v Amazónii, druhá časť v Ríme.

V seriáli sa charizmatický americký dobrodruh Hooten spojí s aristokratickou britskou vedkyňou a kurátorkou Britského múzea, lady Alexandrou Lindo-Parkerovou, aby spoločne hľadali legendárne poklady minulosti. Nechýba medzi nimi bájne amazonské zlaté mesto Eldorado, legendárna kniha Sibyliných proroctiev, chýbajúci zvitok Budhu či stratená hrobka Alexandra Veľkého. Za záchranou stratených pokladov spoločne podnikajú adrenalínové výpravy po celom svete a cestujú od Vatikánu po Himaláje, z Amazonského pralesa do Egypta.

V utorok 10. januára sa vráti do prime time aj Moja prvá dovolenka, ktorú JOJ nasadila do vysielania ešte na začiatku októbra. Reality šou je o ľuďoch, ktorí odišli za hranice Slovenska, aby si prvýkrát v živote vychutnali svoju vysnívanú dovolenku. Diváci tak môžu na obrazovkách sledovať ich radosť. ale aj peripetie s novým prostredím či jazykovou bariérou. Po rozpačitých výsledkoch televízia šou po pár týždňoch stiahla z vysielania, svoju druhú šancu dostáva opäť v novom roku.

V januári ešte plánuje JOJ odštartovať aj nový 10- dielny komediálny seriál Prázdniny, ktorý by mal osloviť širokú skupinu divákov. Dejovú líniu tvoria príhody troch bratrancov, ktorí sa pod vplyvom nostalgických spomienok rozhodnú prežiť so svojimi šiestimi deťmi dva týždne na chalupe na myjavských kopaniciach. Bez všetkých vymožeností moderného sveta, čo vnímajú ako problém najmä deti.

​Markíza zatiaľ svoje avizované novinky neodštartovala. Novú reality šou O 10 rokov mladší spúšťa až v utorok 10. januára o 21:30, v rovnaký deň, kedy sa vráti na obrazovky JOJ šou Moja prvá dovolenka.

Nová šou Markízy je v zahraničí známa pod názvom 10 Years Younger. Na Slovensku budú mladnúť o 10 rokov za 10 dní vybraní ľudia s moderátorskou dvojicou - manželmi Šmahelovcami. O zmenu vizáže sa postará tím dermatológov, vizážistov, kaderníkov, zubárov, výživových poradcov, fitness trénerov a aj plastických chirurgov.

Z ďalších noviniek zatiaľ Markíza spustila teasing na Divoký Zapadákov. Na novom komediálnom seriáli pod producentským vedením Dana Dangla začala televízia pracovať už pred časom. Odohráva sa v zabudnutej dedinke pánubohu za chrbtom plnej svojských postavičiek.

Markíza aktuálne stavila na silnejší program, ktorý promovala ešte koncom roka pred odchodom z terestrálu.

01 - Modified: 2018-03-26 22:27:41 - Feat.: - Title: Namiesto Miriam Kalisovej - Mária Čírová. Speváčka bude moderovať šou, ktorá mení životy ľudí 02 - Modified: 2017-02-24 14:54:48 - Feat.: - Title: Horná Dolná sa vracia na obrazovky. Nové časti nahradia Divoký Zapadákov 03 - Modified: 2017-02-05 14:44:53 - Feat.: - Title: Markíza vyťahuje novinky. Divoký Zapadákov a Kávomat - Miestny úrad Hodrušany štartujú už v pondelok 04 - Modified: 2017-01-19 16:11:38 - Feat.: - Title: Moja prvá dovolenka v prime time končí. Nahradiť ju má novinka z leta 05 - Modified: 2016-12-12 11:36:29 - Feat.: - Title: TV Joj pripravuje nový seriál s Českou televíziou. Kriminálku Svět pod hlavou uvedie budúci rok
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 19:32