Billa
StoryEditor

Billa Slovensko má novú posilu v top manažmente

07.03.2022, 07:49
Autor:
(red)(red)
Albena Georgieva prichádza z Bulharska.

Spoločnosť BILLA má od 1. marca 2022 novú prevádzkovú riaditeľku. Albena Georgieva sa z rovnakej pozície v Bulharsku vracia do top manažmentu na Slovensko, kde pôsobila aj v rokoch 2015 až do konca roku 2018. Zodpovedná bude za oddelenie nákupu, spacemanagement, marketing, a logistiku.

Skúsenosti z oblasti manažmentu kvality, importu, privátnych značiek, veľkoobchodu a medzinárodnej ekonómie pretaví Albena Georgieva vo svojej práci v oblasti stratégií, nákupu, marketingu a logistiky. „Vrátiť sa po toľkých rokoch do slovenského tímu je pre mňa cťou a zároveň výzvou. Aj napriek tomu, že fungovanie spoločnosti a pozícia pre mňa nie sú nové, trh a nákupné správanie sa na Slovensku za ten čas zmenili. Navyše, žijeme vo veľmi nestálej dobe, preto bude mojim hlavným cieľom, aby sa naši zákazníci na nás mohli  spoľahnúť a vedeli, že u nás vždy nakúpia kvalitné potraviny za priaznivé ceny. A nielen to. Chceme zákazníkov inšpirovať a zároveň byť pre nich partnerom, či už sa rozhodnú naplniť potreby svojich rodín alebo zmeniť svoju životosprávu k lepšiemu. Spokojný zákazník, ktorému vie vždy poradiť kvalifikovaný  a milý zamestnanec, je aj naďalej našou najvyššou prioritou,” uviedla A. Georgieva.

Albena Georgieva začala svoju kariéru v spoločnosti BILLA Bulharsko v roku 2009 ako vedúca zákazníckeho oddelenia. Po niekoľkých pozíciách v nákupnom oddelení bola v roku 2014 vymenovaná za riaditeľku nákupu. V roku 2015 sa presunula do spoločnosti BILLA na Slovensku ako prevádzková riaditeľka a o štyri roky neskôr sa vrátila do Bulharska v rovnakej funkcii, aby podporila miestny tím. Je držiteľkou certifikácie v oblasti category managementu od renomovanej medzinárodnej inštitúcie GS1. Okrem práce pre spoločnosť BILLA na Slovensku a v Bulharsku svoje pracovné skúsenosti nadobudla aj v spoločnosti Metro Cash and Carry Bulharsko.

Vo vedení slovenskej BILLA dochádza aj k ďalšej zmene, spoločnosť opúšťa na vlastnú žiadosť COO zodpovedný za predaj Darius Malakauskas, ktorému vedenie spoločnosti ďakuje za jeho angažovanosť v spoločnosti BILLA Slovensko. Riadenie predaja po ňom preberá generálny riaditeľ spoločnosti Arnd Riehl, ktorý okrem toho zodpovedá za stratégiu a biznis development, riadenie kvality, udržateľnosť, komunikáciu a ľudské zdroje. Oddelenie expanzie bude po zmenách vo firme okrem doterajších agend viesť finančný riaditeľ Tomáš Staňo.

01 - Modified: 2022-02-04 03:30:28 - Feat.: - Title: BILLA uvádza novú privátnu značku Mäsiarov výber 02 - Modified: 2021-04-12 16:05:28 - Feat.: - Title: Bratia Žampovci majú za sebou mimoriadne úspešnú lyžiarsku sezónu. Generálny partner BILLA ich podporí aj v prípravách na olympiádu 03 - Modified: 2021-03-31 11:31:26 - Feat.: - Title: Čerstvé potraviny sú bezpečné a koronavírus sa nimi neprenáša, potvrdilo ďalšie testovanie v Billa 04 - Modified: 2020-07-24 17:30:24 - Feat.: - Title: BILLA spúšťa spotrebiteľskú súťaž „Uži si leto na bajku“ 05 - Modified: 2020-06-18 17:23:35 - Feat.: - Title: V Bille nastala „Doba slovenská“. Reaguje na nárast záujmu zákazníkov o slovenské výrobky
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 14:05