Hopin
StoryEditor

Spoločnosť HOPIN oznámila zmenu na pozícii CEO

01.06.2021, 12:00
Autor:
redred
Martina Barana nahradí Richard Lőrincz.

V slovenskej taxi spoločnosti HOPIN prichádza k zmene v jej vedení. Od spustenia aplikácie na slovenskom trhu v jej vedení stál Martin Baran, ktorý je aj spoluzakladateľom. Na pozícii CEO ho nahradí Richard Lőrincz.

Lőrincz prichádza s ambíciou zefektívniť fungovanie služby a pokračovať v nastolenom trende prinášania zásadných inovácií na trh. „Verím, že aktuálne zmeny prinesú posun vpred a značka HOPIN bude na domácom ako aj zahraničnom trhu silnejšia aj vďaka novému vedeniu v rukách Richard Lőrincza. O svojich kvalitách nás presvedčil v otvorenom výberovom konaní a som veľmi rád, že môžem prenechať riadenie spoločnosti práve jemu,” doplnil Martin Baran, končiaci CEO HOPIN.

Vážim si, že som dostal dôveru a možnosť viesť spoločnosť HOPIN. Verím, že moje skúsenosti z medzinárodných spoločností a vnímanie dopravy vo svete pretavím do ďalších inovácií v aplikácii spolu s interným tímom a posunieme HOPIN ako značku o krok ďalej a budeme silným partnerom v doprave nielen zákazníkom, ale aj spoločnostiam, ktoré budú naše služby využívať“ zhodnotil Richard Lőrincz, nový CEO spoločnosti HOPIN.

Martin Baran, ktorý HOPIN zakladal a riadil viac ako 9 rokov, zo spoločnosti úplne neodchádza. Naďalej zostáva súčasťou príbehu, ktorý sa začal písať v Londýne. Videl u taxikárov krabičky, na ktorých im bežala adresa zákazníka a túto ideu z Britských ostrovov pretavil do funkčnej a modernej aplikácie. 

Dnes HOPIN okrem taxikárov poskytuje aj riešenie pre modernú dopravu v MHD, ako aj doručovateľské služby HOPIN KURIÉR alebo HOPIN KIDS na prepravu detí. Inovácie boli a sú doménou Martina Barana a určite sa na ďalšie môžu zákazníci tešiť, nakoľko bude aj naďalej členom investičnej rady v spoločnosti HOPIN.

„Som rád, že sa mi podarilo splniť si sen a priniesť na Slovensko prvú modernú aplikáciu na objednávanie taxíkov. Musím priznať, že začiatky boli náročné a mnohokrát som neveril, že by sa to mohlo podariť. Sen sa stal skutočnosťou a dnes HOPIN rieši dopravu komplexne a som na to hrdý, že stále je tu priestor na zlepšovanie a posúvanie sa vpred“ zhodnotil Martin Baran, doterajší riaditeľ spoločnosti HOPIN.

Richard Lőrincz pracoval na Slovensku a v zahraničí v oblasti marketingu, PR, produktového a projektového manažmentu. Od roku 2018 pracoval na Filipínach pre spoločnosť Flexi Finance Asia na pozíciách marketingového riaditeľa a predsedu predstavenstva, neskôr aj na pozícii výkonného riaditeľa. V minulosti tiež pracoval ako marketingový a obchodný riaditeľ v spoločnosti Profi Credit Slovakia.

01 - Modified: 2021-03-30 11:51:21 - Feat.: 0 - Title: HOPIN chce pomôcť s vakcináciou. Bezplatne prepraví náhradníkov na očkovanie proti koronavírusu 02 - Modified: 2020-06-17 08:55:53 - Feat.: 0 - Title: HOPIN spojil sily so slovenskými značkami: Vezieme sa v tom spolu 03 - Modified: 2020-10-27 06:53:37 - Feat.: 0 - Title: HOPIN spúšťa HOPIN KURIÉRA v aplikácii a službu HOPIN KIDS 04 - Modified: 2020-10-29 16:17:18 - Feat.: 0 - Title: HOPIN spúšťa e-shop s potravinami a drogériou. Jeho názov je HOPIN STORE
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 04:17