StoryEditor

HOPIN spúšťa HOPIN KURIÉRA v aplikácii a službu HOPIN KIDS

27.10.2020, 07:53
Autor:
redred
Namiesto cestovania hromadnou dopravou môžu rodičia využiť bezpečnú prepravu špeciálnymi taxíkmi pre deti.

 HOPIN predstavuje vylepšenú doručovaciu službu HOPIN KURIÉR implementovanú už priamo do aplikácie, a úplne novú službu pre rodičov a ich ratolesti HOPIN KIDS.

Služba HOPIN KURIÉR je osvedčená a už dnes ponúka e-shopom a firmám rýchlu prepravu akéhokoľvek tovaru v rámci mesta. Služba využíva funkčný ekosystém stoviek taxíkov na rozvoz tovaru v rámci všetkých mestských častí Bratislavy a jej okolia. HOPIN v najnovšej aktualizácii pridal funkcionalitu pre všetkých zákazníkov priamo do aplikácie. 

Hopin

Prostredníctvom služby HOPIN KURIÉR je možné doručiť tovar takmer ihneď a kdekoľvek. Stačí si kliknúť do aplikácie, zadať adresu, kde kuriér balík vyzdvihne a kam ho má doručiť - cenu za prepravu zákazníci poznajú vopred na základe vyplnenej adresy. 

Druhou, a zároveň najväčšou novinkou z dielne HOPINu je služba na prepravu detí HOPIN KIDS, ktorá kladie na prvé miesto bezpečnosť a zdravie najmenších pasažierov. Namiesto cestovania hromadnou dopravou do školy, na krúžky alebo tréningy môžu rodičia využiť bezpečnú prepravu špeciálnymi taxíkmi pre deti, v rámci doplnkovej služby HOPIN KIDS.

Rodič bude mať možnosť v reálnom čase sledovať pohyb vozidla, v ktorom sa jeho dieťa nachádza. Prepravu budú zabezpečovať len vodiči s najlepšími hodnoteniami a s najbezpečnejšími vozidlami, doplnené o detské zadržiavacie zariadenia.

Hopin

​„Nová funkcionalita, ktorá prináša zásadné rozšírenie aplikácie HOPIN, bola jednou z našich najväčších výziev. Sme radi, že sa nám ju podarilo uviesť na trh. V súčasnej situácii ideme do pilotnej testovacej prevádzky s cieľom byť v budúcnosti plnohodnotnou a bezpečnou alternatívou prepravy detí v meste,” priblížil novinku Martin Baran, konateľ spoločnosti HOPIN a dodal: „HOPIN KURIÉR a HOPIN KIDS prinášajú úplne nové možnosti pre našich verných aj nových zákazníkov a reflektujú na ich aktuálne potreby, ako aj súčasnú situáciu.“

Nová verzia aplikácie HOPIN s podporou oboch nových služieb je sprístupnená pre mobilné platformy Android, iOS ako aj AppGallery pre zariadenia Huawei.

01 - Modified: 2020-06-17 08:55:53 - Feat.: 0 - Title: HOPIN spojil sily so slovenskými značkami: Vezieme sa v tom spolu
01 - Modified: 2020-06-17 08:55:53 - Feat.: - Title: HOPIN spojil sily so slovenskými značkami: Vezieme sa v tom spolu
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 17:52