Hopin
StoryEditor

HOPIN spúšťa e-shop s potravinami a drogériou. Jeho názov je HOPIN STORE

29.10.2020, 16:00
Autor:
redred
Služba je zatiaľ dostupná v Bratislave, ale nevylučuje rozšírenie do ďalších miest.

Kým prvá vlna pandémie koronavírusu bola ukážkou vytrvalosti, druhá vlna je najmä o tolerancii a ohľaduplnosti k druhým. Množstvo ľudí zostalo či už povinne alebo dobrovoľne v karanténe, v ktorej majú len obmedzené možnosti ako si zabezpečiť svoje každodenné fungovanie. V tejto zložitej situácii sa HOPIN rozhodol vyjsť v ústrety všetkým, ktorých zasiahla pandémia, no aj tým, ktorí z najrôznejších dôvodov preferujú nákupy z pohodlia domova bez návštevy preplnených nákupných centier. HOPIN predstavil nový e-shop HOPIN STORE, ktorý priamo nadväzuje na svojho predchodcu HOPIN SHOP.

HOPIN prišiel nedávno s vlastným riešením e-shopu, vďaka ktorému si zákazníci mohli online nakúpiť v rôznych obchodoch a HOPIN im zabezpečil dopravu. Teraz s rozhodol službu posunúť, a predstavil HOPIN STORE.

Počas uvoľnenia opatrení sme pracovali na vylepšeniach našich produktov a výsledkom je, že dnes máme vonku niekoľko nových inovácií. Jednou z nich je aj vylepšená nákupná platforma HOPIN STORE, ktorá obzvlášť v dnešnej dobe ponúka zákazníkom mnoho benefitov a možnosť bezpečného nákupu online. HOPIN STORE takto dnes pomáha aj ťažko skúšaným lokálnym značkám a producentom. V prípade, že by niekto potreboval pomôcť a chcel sa pridať do HOPIN STORE stačí nás kontaktovať,” uviedol Martin Baran, konateľ spoločnosti HOPIN.

HOPIN STORE je platforma, ktorá združuje viaceré značky, lokálnych predajcov a prevádzky, ktoré prostredníctvom zdieľaného e-shopu ponúkajú svoj tovar. Zastúpené sú potraviny, ovocie, zelenina, drogéria, pekárenské výrobky či ochranné pomôcky. HOPIN prostredníctvom svojho vylepšeného e-shopu poskytol priestor najmä lokálnym značkám a predajcom, ktorých sa zavedené celoplošné opatrenia dotýkajú najviac.

„Vytvorili sme unikátny priestor, v ktorom prepájame zákazníkov s lokálnymi značkami a obchodníkmi. HOPIN STORE sme sa navyše rozhodli rozšíriť do všetkých častí Bratislavy a čoskoro môže byť služba dostupná aj v ďalších mestách,“ doplnil Martin Baran.

01 - Modified: 2020-04-16 10:58:57 - Feat.: 0 - Title: Vodiči HOPIN aplikácie už expresne doručujú aj tovar z e-shopov 02 - Modified: 2020-06-17 08:55:53 - Feat.: 0 - Title: HOPIN spojil sily so slovenskými značkami: Vezieme sa v tom spolu
01 - Modified: 2021-03-30 11:51:21 - Feat.: - Title: HOPIN chce pomôcť s vakcináciou. Bezplatne prepraví náhradníkov na očkovanie proti koronavírusu 02 - Modified: 2019-12-03 13:32:07 - Feat.: - Title: HOPIN vyslal na bratislavské cesty vianočné taxíky. Šoférmi jedného z nich sú aj známe osobnosti 03 - Modified: 2018-04-18 14:37:10 - Feat.: - Title: Hopin uvádza lifestylovú kampaň. Mieri na človeka mestského 04 - Modified: 2017-07-18 12:34:47 - Feat.: - Title: Aplikácia Hopin Taxi mení názov a má novú PR agentúru
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 19:23