Josef Capek a Alexandra Zamorenna
StoryEditor

Globálna technologická spoločnosť Teads rozširuje svoj tím pre Česko a Slovensko o dve posily

30.09.2022, 09:05
Autor:
redred

Do Teads nastúpili  Josef Čapek a Aleksandra Zamorenna.

Česká pobočka globálnej spoločnosti Teads, ktorá sa pohybuje na poli online reklamy, privítala do svojho tímu Josefa Čapka na pozíciu Sales Director a  Aleksandru Zamorennu na pozíciu Publisher Manager.

Josef Čapek sa viac ako dvanásť rokov pohybuje v médiách na obchodných a vedúcich pozíciách. Prešiel vydavateľstvami Centrum Holdings, Mladá fronta,Vltava Labe Media, kde pôsobil ako riaditeľ agentúrneho predaja a riaditeľ online inzercie. 

Má tiež agentúrne skúsenosti zo spoločnosti Magnas media, kde pôsobil ako  New Business Director a staral sa o obchodný rozvoj tejto digitálnej agentúry.  Práve z Magnas Media prichádza do Teadsu, aby viedol obchodný tím a rozširoval aktivity spoločnosti  v Česku a na Slovensku.

Aleksandra Zamorenna nastupuje do Teadsu ako Publisher Manager. Na rovnakej pozícii pôsobilauž skôr v nemeckej spoločnosti  Admitad, kde mala na starosti český a slovenský trh. Na novej pozícii bude mať na starosti rozširovanie reklamnej siete Teads o nových vydavateľov pôsobiacich na obidvoch trhoch. 

„Naše aktivity na českom a slovenskom online reklamnom trhu sa veľmi rýchlo rozširujú. Preto je posilňovanie lokálneho tímu logickou a príjemnou záležitosťou. Josef je skúsený človek z mediálneho trhu s dobrými kontaktmi, ktorý dokáže viesť svoj obchodný tím.  Aleksandra má skúsenosti s vydavateľmi, ktoré potrebujeme, aby sme mohli neustále zvyšovať kvalitu pre našich inzerentov a zadávateľov," víta nové posily Daniel Tvrz, Commercial Director pro Česko a Slovensko v spoločnosti Teads. 

01 - Modified: 2023-08-24 08:14:14 - Feat.: - Title: Prieskum: Dve tretiny vydavateľov sa pripravujú na obdobie bez cookies v roku 2023 02 - Modified: 2022-08-02 07:31:05 - Feat.: - Title: Prieskum: Ako súvisí atraktivita obsahu s vnímaním online reklamy?
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 18:45