Richard Kopuník
StoryEditor

Zmeny vo vedení AMA: Novým predsedom je Richard Kopuník z Mindshare

18.07.2023, 09:34
Autor:
redred

Asociácia mediálnych agentúr na Slovensku robí zmeny v predsedníctve. Personálna výmena prebehne na pozíciách predsedu a jedného z podpredsedov.

Doterajší predseda Rastislav Kaňuch ohlásil svoje odstúpenie počas júnového zasadnutia. Na jeho miesto nastupuje Richard Kopuník z Mindshare. Zmena nastala aj na pozícii podpredsedu, ktorú prevzal Peter Seyfert z Unimedia. Braňo Polák zo Starmedia zostáva naďalej druhým podpredsedom.

Zmeny v predsedníctve by nemali narušiť aktivity AMA, pretože nový predseda má s asociáciou podobnú víziu ako Rastislav Kaňuch. Ten k sa svojmu odchodu z AMA vyjadril nasledovne: 

„Chcel by sa som sa veľmi pekne poďakovať všetkým svojim kolegyniam a kolegom z asociácie. Špeciálne členom predsedníctva Rišovi a Braňovi za skvelú spoluprácu a za všetky nápady a návrhy, ktoré priniesli a ktoré sme následne realizovali. Napriek tomu, že časť obdobia nášho predsedníctva poznačil covid, začali sme niekoľko aktivít a iniciatív, ktoré aj teraz pokračujú podľa plánu a stávajú sa realitou. Želám novému predsedníctvu a celej AMA, aby úspešne dokončili tieto aktivity a našli ďalšie príležitosti, ktoré budú prospešné pre celý mediálny a komunikačný trh na Slovensku.“  Rastislav verí, že finalizácia rozbehnutých aktivít môže prispieť k rozvoju marketingovej komunikácie v krajine.

Richard Kopuník prichádza z agentúry Mindshare a doteraz v AMA vykonával funkciu podpredsedu. Procesy aj aktivity v asociácii dobre pozná, a preto potvrdil pokračovanie v už existujúcich projektoch. 

„Predsedníctvo AMA na čele s Rasťom rozbehlo viacero zaujímavých projektov dôležitých pre asociáciu a jej členov a celý mediálny trh. Rád by som Rasťovi v mene staronového predsedníctva úprimne poďakoval za čas a energiu, ktorú tejto úlohe venoval, a zaželal mu veľa úspešných krokov na jeho budúcej ceste. V rámci redizajnovaného predsedníctva budeme spolu s Braňom, Petrom a ostatnými kolegami z členských agentúr AMA pokračovať v rozbehnutých projektoch s cieľom napĺňať spoločné potreby a ciele našej asociácie.“​

01 - Modified: 2023-12-11 13:21:38 - Feat.: - Title: Iniciatíva Férového tendra: Férovosť šetrí čas aj peniaze 02 - Modified: 2023-07-31 10:32:25 - Feat.: - Title: Asociácia mediálnych agentúr na Slovensku sa stala členom Európskej asociácie komunikačných agentúr 03 - Modified: 2023-06-06 08:58:38 - Feat.: - Title: Nie sú ľudia. Mediálne agentúry sú vnímané v komunikačnom biznise ako najmenej sexi
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 20:12