Martina Hrivnáková
StoryEditor

Vo VÚB končí marketingová riaditeľka

12.06.2024, 12:45
Autor:
lezlez

Martina Hrivnáková sa rozlúčila s bankou po 15 rokoch. 

"Rozhodla som sa zavrieť kapitolu mojej kariéry v spoločnosti VUB. Táto cesta bola plná skúseností a príležitostí, ktoré ma neustále inšpirovali a motivovali," napísala na svojom profile na sociálnej sieti LinkedIn. 

image

Na marketing do VÚB banky sa vracia Peter Stopiak

"Je pre mňa cťou, že som mohla byť súčasťou tímu, ktorý sa menil a rástol, vytváral komunikačné stratégie a otváral nové cesty a realizoval skvelé nápady. Spolupráca s kolegami, ktorí ma inšpirovali svojím nasadením a entuziazmom, bola pre mňa výnimočná.

Som tiež hrdá, že som prispela svojím dielom aj v oblastiach, kde sme pomáhali keď bolo treba, v spoločnosti, kde žijeme, a že som mohla byť súčasťou takého výnimočného prostredia, akým je VUB."

Hrivnáková sa v rozlúčkovom poste poďakovala kolegom za podporu, inšpiráciu a skvelé spomienky. "Teším sa na nové výzvy a príležitosti, ktoré ma čakajú a som pripravená na nové dobrodružstvá …Veľké ďakujem VUB za všetko, čo mi dala a čo ma naučila. Som vďačná za túto kapitolu v mojom živote."

Kto je Martina Hrivnáková

Zastávala niekoľko kľúčových riadiacich pozícií. V 90-tych rokoch pôsobila v top manažmente pražskej reklamnej agentúry MARK BBDO, neskôr tri roky viedla odbor korporátnej a marketingovej komunikácie VÚB banky a od roku 2007 do marca 2011 bola výkonnou riaditeľkou pre komunikáciu v Telefónica O2 Slovensko. Krátko pôsobila aj ako riaditeľka Centra marketingu TV Markíza, odkiaľ zamierila opäť do bankovníctva a šéfovala marketingu v Sberbank. Do VÚB sa vrátila v auguste 2014. Získala množstvo ocenení na Slovensku aj v medzinárodnom kontexte a tým najprestížnejším bola Grand Prix na EFFIE Europe Awards, ktoré bolo prvým najvyšším ocenením pre Slovensko vôbec.

 

01 - Modified: 2024-06-12 12:48:44 - Feat.: 0 - Title: Na marketing do VÚB banky sa vracia Peter Stopiak
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. september 2024 04:01