StoryEditor

Raper Vanilla Ice prerobil svoj najznámejší hit pre potreby Samsungu

01.10.2021, 15:19
Autor:
(red)(red)
Nový videoklip „Reduce Your Ice, Ice Baby“ apeluje na zachovanie udržateľnosti.

Americká rapová superstar 90. rokov, Vanilla Ice, sa spojila so spoločnosťou Samsung Electronics a vtipne využila svoje umelecké meno, aby nadviazala na svoj hit „Ice, Ice Baby“ a vydala ho znovu pod názvom „Reduce Your Ice, Ice Baby“, v ktorom prináša posolstvo na tému udržateľnosti.

Ako informoval Samsung, v novom videoklipe raper povzbudzuje fanúšikov, aby urobili malú zmenu vo svojom živote, ktorá je ale veľmi významná. Vyzýva svet, aby zvýšil nastavenú teplotu svojich mrazničiek, čo následne zníži uhlíkovú stopu každého jednotlivca a prispeje ku globálnemu obmedzeniu emisií CO2: ‘Zastavte sa, počúvajte a spolupracujte’: Nastavte mrazničky na vyššiu teplotu.

Najnovšie údaje zverejnené spoločnosťou Samsung ukazujú, že ak by každá domácnosť v Európe zvýšila teplotu vo svojej mrazničke o obyčajný 1 stupeň Celzia, mohlo by to podľa odhadov zredukovať emisie CO2 o viac ako 1 milión ton ročne.

Vo videoklipe sa objavuje aj nová chladnička s mrazničkou radu Bespoke, čím Samsung pripomína jej uvedenie na trh. Tim Beere, vedúci oddelenia chladiacich zariadení Samsung, uviedol: „Sme radi, že sme mohli spolupracovať s Vanilla Ice a pomôcť šíriť posolstvo o udržateľnosti, ktoré je pre nás veľmi dôležité. Náš rad modulárnych chladničiek Bespoke je navrhnutý s ohľadom na výkon, udržateľnosť a spoľahlivosť. Má nadčasový dizajn a dokáže slúžiť svojim majiteľom dlhé roky, aj keď sa budú meniť ich potreby, množstvo uskladnených potravín alebo obľúbené jedlá a každodenné rozvrhy členov rodiny." Samsung

Zástanca udržateľného rozvoja Vanilla Ice rapuje verše, v ktorých podporuje šetrný prístup ku klíme vďaka vyššej energetickej účinnosti výrobkov a prichádza s novým nápadom, ako prispieť k nižšej spotrebe energie - stačí zvýšiť nastavenú teplotu mrazničky o obyčajný jeden stupeň a problém je (so zveličením) vyriešený.

01 - Modified: 2023-04-12 10:28:27 - Feat.: - Title: Samsung má novú komunikačnú agentúru. Je ňou AMI COMMUNICATIONS 02 - Modified: 2022-08-24 07:08:07 - Feat.: - Title: Marketer´s View: Samsung na Slovensku má ešte vyššie renomé ako v Česku 03 - Modified: 2022-06-23 07:02:34 - Feat.: - Title: Samsung predstavil krátky film na motívy seriálu Stranger Things 04 - Modified: 2022-06-02 07:02:25 - Feat.: - Title: Český a slovenský Samsung má nového vedúceho brand marketing tímu 05 - Modified: 2020-10-27 11:33:57 - Feat.: - Title: Samsung sa dostal medzi päť najhodnotnejších značiek sveta, lídrom je naďalej Apple
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 06:40