Na mieste, ktoré sa v letnej sezóne spájalo s pieskom, drinkami a leňošením, nájdu návštevníci opäť predvianočnú atmosféru v bezpečnom prostredí.
Ako informoval Michal Svarinský, Managing Director, INSTITUTE OF PROMOTION, zimný Tyršák už tradične ponúkne dobré jedlo a pitie. Nebude chýbať predvianočná klasika v podobe bravčovej krkovičky v žemli, kuracích pŕs v žemli, lokší, vareného vína, či punču.
Okrem toho však ponúkne už v novembri výstavu fotografií Jána Šebíka z novembra 1989 a v decembri výstavu multižánrového festivalu Humans of [fjúžn] autorov Piotr Gąska a Jany Gombíkovej. Vďaka spojeniu s Urban Marketom sa na Tyršáku 11. a 12. decembra vystrieda niekoľko známych značiek. Výrobky z ich produkcie si budú môcť návštevníci zakúpiť priamo na mieste.
„Tyršák je ideálnym miestom pre stretnutia priateľov a rodiny v bezpečnom prostredí na čerstvom vzduchu, či už ako príjemná zastávka na spoločných prechádzkach po Tyršovom nábreží, alebo priamo na vyhrievaných terasách na Tyršáku. Naďalej budeme dôsledne sledovať dodržiavanie všetkých hygienických opatrení. Areál Tyršáku bude oplotený a vstup bude len pre zaočkovaných,“ približuje Michal Svarinský.
Tyršák myslí aj na budúcnosť a preto sa na mieste dôkladne triedi odpad, používajú sa zálohované poháre a kompostovateľný riad. Bioodpad sa ďalej zhodnocuje v kompostárni a rovnako sa využíva zelená energia z fotovoltaiky.