StoryEditor

Fanúšikovia Harryho Pottera môžu zažiť nové dobrodružstvá v mobilnej hre

19.01.2018, 18:17
Autor:
ČTKČTK
Harry Potter: Hogwarts Mystery je prvá hra, kde si môžu hráči vytvoriť vlastnú postavu a prežiť život študenta v Rokforte.

Jam City, štúdio mobilných hier so sídlom v Los Angeles dnes odhalilo nové podrobnosti o hre Harry Potter: Hogwarts Mystery, vrátane prvej upútavky.

Harry Potter: Hogwarts Mystery je prvá hra, kde si hráči sami vytvájajú typ čarodejnice alebo čarodejníka, ktorým sa chcú stať.

Hráči si v hre vytvárajú personalizovaný študentský avatar, zúčastňujú sa vyučovania, učia sa čarovať, vytvárajú si priateľstvá alebo súperia s ostatnými študentmi a robia rôzne rozhodnutia, ktoré ovplyvnia príbeh ich postavy na škole, kde sa z nich stávajú čarodejnice alebo čarodejníci.

Hra Harry Potter: Hogwarts Mystery bude k dispozícii v budúcom roku pre mobilné zariadenia prostredníctvom App Store, Google Play a Amazon Appstore.

Universal Studios

​Pred oficiálnym spustením bude hra predstavená fanúšikom na udalosti Oslava Harryho Pottera (A Celebration of Harry Potter), ktorá sa uskutoční od 26. do 28. januára v Universal Studios v Orlande na Floride.

Účastníci budú mať možnosť nahliadnuť do zákulisia a navštíviť stánok Harry Potter: Hogwarts Mystery, získať exkluzívne darčekové predmety a zahrať si hru.

Universal Studios

"Harry Potter: Hogwarts Mystery je herný zážitok s vlastnou rolou vo svete mágie, priateľstva a študentov Školy čarov a kúziel v Rokforte," povedal Chris DEWOLF, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Jam City. "Nemôžeme sa dočkať, až sa fanúšikovia prvýkrát zoznámia s touto hrou na Oslave Harryho Pottera a na jar budú mať možnosť úplne preskúmať Rokfort, kde sa z nich budú stávať čarodejnice či čarodejníci."

Universal Studios

​Spoločnosť Jam City založili v roku 2010 bývalí spoluzakladatelia spoločnosti MySpace Chris Dewolf, Aber Whitcomb a Josh Yguado, bývalý výkonný manažér spoločnosti 20th Century Fox. Značka Portkey Games je venovaná vytváraniu herných zážitkov inšpirovaných mágiou a dobrodružstvom čarovného sveta J. K. Rowlingovej.

Každá zo siedmich kníh autorky J. K. Rowlingovej prekonala rekordy predaja, pričom doteraz sa na svete predalo viac ako 450 miliónov a boli preložené do 80 jazykov. Filmy s Harry Potterom zarobili celosvetovo viac ako 7,7 miliardy USD.

01 - Modified: 2021-12-21 11:46:52 - Feat.: - Title: Harry Potter, Hermiona a Ron sa po 20-tich rokoch vracajú do Rokfortu 02 - Modified: 2020-05-19 12:52:00 - Feat.: - Title: Netflix pridal do ponuky všetky filmy Harryho Pottera 03 - Modified: 2020-05-06 07:59:02 - Feat.: - Title: Harry Potter na Spotify. Príbeh budú čítať Radcliffe či Beckham 04 - Modified: 2018-12-10 10:35:54 - Feat.: - Title: Harry Potter proti Milošovi Zemanovi. Internetom sa rýchlo šíri paródia kultového filmu 05 - Modified: 2018-10-10 11:04:59 - Feat.: - Title: Hra Harry Potter: Hogwards Mystery oslavuje pri príležitosti Halloweenu čiernu mágiu
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 08:59