StoryEditor

Dara Rolins, Tatiana Žideková a Nikol Švantnerová sa stali novými tvárami značky Huawei

04.04.2018, 16:40
Autor:
pzpz
Speváčka, modelka a hviezda Instagramu spojili svoje tváre s novou radou špičkových smartfónov, ktoré boli koncom marca celosvetovo predstavené v Paríži.

Speváčka Dara Rolins, česká Miss Nikol Švantnerová či slovenská influencerka Tatiana Žideková sú v neustálom virtuálnom kontakte so svojimi fanúšikmi. Dámy sú za to, aby ich fotky na sociálnych sieťach vyzerali atraktívne a preto si dajú záležať na výbere mobilného telefónu. Najlepšie pre nich je taký, ktorý má kvalitný fotoaparát.

Huawei im takéto smartfóny ponúkol a tri známe dámy súhlasili. Tvárami značky sa teda stala trojka úspešných žien. Ambasádorky zachytila ​​známa slovenská fotografka Petra Ficová v outfitoch, ktoré perfektne - nielen farebne, ale aj štýlom a celkovou atmosférou - ladili s ich telefónmi.

Vždy zladená Dara Rolins siahla po štýlovej novinke v odtieni Twilight

Speváčka, ktorá je doma v Česku i na Slovensku, spojila svoju tvár s novým prémiovým smartfónom Huawei P20 Pro. Dara prispôsobila oblečenie úplne novému odtieňu Twilight, ktorý tvorí niekoľko optických vrstiev pod zadným krytom prístroja. Obliekla si skrátený top v odtieňoch fialovej a ružovej a doplnila ho ležérnymi nohavicami s metalickým efektom.

Huawei

Temne modrá elegancia podľa Nikol Švantnerovej

Modelka a niekdajšia Česká Miss Nikol Švantnerová si potrpí na eleganciu. Preto si vybrala model Huawei P20 v modrej farbe, aj keď priznala, že rozhodnúť sa medzi temne modrou a jemným svetloružovým prevedením bolo naozaj ťažké.

Huawei

Tatiana Žideková a telefón pre aktívny život

Tatiana Žideková, ktorá je fanúšičkou fitness a pohybu všeobecne, patrí medzi najznámejšie tváre slovenských sociálnych sietí. Vybrala si Huawei P20 lite, ktorý má ambíciu stať sa lídrom strednej triedy inteligentných telefónov.

Huawei

Smartfón poteší predovšetkým vďaka kvalitnému hlavnému duálnemu fotoaparátu a 16 MPx selfie fotoaparátu s novou technológiou Light Fusion selfie pre perfektné fotky ako zo štúdia.Novinka tiež vie vďaka pokročilému fotoaparátu zbierať svetlo z rôznych zdrojov tak, aby bola výsledná fotka čo najjasnejšia.

Herečka Gal Gadot a topmodelka Helena Christensen pre Huawei

Výrobca smartfónov spojil parížske predstavenie noviniek tiež s uvedením novej ikony značky. Stala sa ňou izraelská herečka a filmová Wonder Woman Gal Gadot. Pozrite si nové video Huawei s Gal Gadot.

"Technológie sú neodmysliteľnou súčasťou môjho každodenného života. Smartfón využívam počas pracovných ciest i chvíľ s rodinou, aby som čo najvernejšie zaznamenala momenty, na ktoré nechcem zabudnúť," opisuje Gal svoj vzťah k šikovnej technike.

01 - Modified: 2023-07-17 10:56:58 - Feat.: - Title: Aj poľnohospodárstvo môže byť digitálne 02 - Modified: 2022-02-11 07:00:24 - Feat.: - Title: Monika Bagárová je novou ambasádorkou značky Huawei pre Česko a Slovensko 03 - Modified: 2020-10-27 07:33:05 - Feat.: - Title: Huawei Technologies Slovakia má nového generálneho riaditeľa 04 - Modified: 2020-07-02 12:31:46 - Feat.: - Title: Huawei otvoril svoj najväčší obchod na svete, je výkladnou skriňou moderných technológií 05 - Modified: 2019-12-04 09:00:58 - Feat.: - Title: Huawei pokračuje v spolupráci so šampiónom Oktagonu. Atilla Végh odkazuje, aby si každý išiel za svojím snom
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 19:56