archív
StoryEditor

Magazín Evita mení formát nákupného projektu

06.09.2018, 13:18
Autor:
tsts
Nakupovať sa bude pred Vianocami z pohodlia domova.

Evita magazín pripravuje už štvrté kolo obľúbeného projektu Nákupy s magazínom Evita. Pôvodne česko-slovenské nákupy však aktuálne menia svoju tvár a vzniká nový, unikátny projekt zameraný len na Slovensko. Myšlienkou nových nákupov sa stáva motto: „Užite si vianočné nákupy z pohodlia domova a nakupujte s Evitou“.

Zmeny projektu sa týkajú nielen načasovania, ale aj celkovej stratégie. Nové Nákupy s magazínom Evita sú plánované na december tohto roka, zatiaľ čo doteraz prebiehali vždy v októbri. Navyše v zľavovej knižke tentoraz čitateľky nájdu zľavy a výhody do desiatok e-shopov po celom Slovensku, a teda v ponuke už nebudú kamenné predajne.

Marketingový riaditeľ vydavateľstva MAFRA Slovakia, ktoré nákupy zastrešuje, Ivan Netík, tieto kroky vysvetľuje: „Nárast nákupov online je v posledných rokoch markantný. A to nielen pred Vianocami. Myslíme si, že si zákazníci viac ako zhon a nervozitu z hľadania parkovacieho miesta či návalov v obchodných centrách môžu radšej užiť vianočné nákupy z pohodlia domova. A  svojich blízkych tak potešiť krásnym darčekom z internetového obchodu. Vítame preto možnosť spojiť sa s Asociáciou eshopov na Slovensku, spolu s ktorou predstavujeme tento zaujímavý projekt nielen majiteľom slovenských online obchodov, ale v prvom rade ich klientom.“  

Projekt je teda naplánovaný na prvé dva decembrové týždne od 1. 12. do 14. 12., čím  sa pre všetkých vytvorí neopakovateľná príležitosť nakúpiť vianočné darčeky a ešte aj ušetriť, vďaka zľavám až do 50 percent. Zľavová knižka bude priložená do vianočného, rozšíreného vydania Evita magazínu, ktoré vychádza 23. novembra. Kupóny budú dostupné na stiahnutie aj na stránke www.nakupysevitou.sk.

Projekt bude podporený aj masívnou mediálnou kampaňou v televízii, rozhlase, v printe, na webe a tiež prostredníctvom OOH kampane. Generálnym partnerom je Mastercard/Maestro. Ak sú medzi vami zadávatelia, ktorí majú záujem byť súčasťou Nákupov s Evitou, prosím, kontaktujte nás do 19. októbra 2018 mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.;  alebo telefonicky na čísle +421 915 884 305.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 02:06