Škoda Auto
StoryEditor

Škoda aj tento rok podporí MS v hokeji

26.04.2019, 10:45
Autor:
TSTS
Značka poskytla organizátorom tohtoročného šampionátu až 62 automobilov.

Značka ŠKODA je už po dvadsiaty siedmy raz oficiálnym hlavným sponzorom a automobilovým partnerom IIHF Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Historicky najdlhšie partnerstvo, ktoré je zapísané aj v Guinnessovej knihe rekordov, tak pokračuje aj tento rok na Slovensku.

Logá značky budú neprehliadnuteľnými uprostred ľadovej plochy, ďalej sa objavia na reklamných plochách na mantineloch, umiestnenie 2 modelov ŠKODA bude pri hracej ploche, a nápisy ŠKODA na prilbách a dresoch viacerých tímov, vrátane domáceho slovenského a českého.

Dlhá tradícia partnerstva značky ŠKODA a ľadového hokeja je dôležitým pilierom našej sponzorskej stratégie,“ hovorí Marek Růžička, konateľ ŠKODA AUTO Slovensko a dodáva: „Hokej patrí medzi najpopulárnejšie športy nielen vo svete, ale aj u nás na Slovensku. Preto nás mimoriadne teší, že je ŠKODA opäť partnerom tohto mimoriadne obľúbeného šampionátu, ktorý aktuálne hostí práve Slovensko. Spoločne si tak doma vychutnáme nielen skvelú atmosféru šampionátu, ale aj množstvo sprievodných aktivít, ktoré si ŠKODA pre fanúšikov hokeja na Slovensku pripravila.“ 

ŠKODA  poskytne organizátorom 2019 IIHF Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji na aktivity spojené s majstrovstvami k dispozícii až  62 automobilov. Odovzdanie prvej časti flotily prebehlo už 25. apríla v poobedňajších hodinách v Bratislave pod hradom Devín za prítomnosti Igora Nemečka, riaditeľa organizačného výboru 2019 IIHF MS v ľadovom hokeji, Craiga Ramseyho – trénera slovenskej reprezentácie a našich reprezentantov. Po oficiálnej časti sa tieto automobily presunuli v kolóne z bratislavského Devína do Rače. Okrem toho si značka pripravila množstvo sprievodných aktivít pre fanúšikov. 

SKODA Dizajn navrhlo trofej pre najužitočnejšieho hráča

Značka automobilov spestrí odovzdávanie ocenení počas MS v hokeji 2019 trofejou pre najužitočnejšieho hráča majstrovstiev sveta. Tak ako minulý rok, aj tentoraz sa o návrh trofeje postaralo oddelenie ŠKODA Design pod vedením dizajnéra Petra Olaha. Umelecky spracované ocenenie vzniklo v Čechách, spĺňa najvyššie nároky na kvalitu a je poctou dlhej histórii českého umenia výroby krištáľového skla. Zaujímavú kryštalickú štruktúru možno nájsť aj na modeloch značky ŠKODA, napríklad na svetlometoch alebo zadných skupinových svetlách. 

01 - Modified: 2023-06-27 09:25:22 - Feat.: - Title: Komunikačné oddelenie v spoločnosti Škoda Auto povedie Tom Drechsler 02 - Modified: 2022-09-02 17:31:21 - Feat.: - Title: Škodovka sa po 30 rokoch mení. Automobilka predstavila nové logo aj vizuálnu identitu 03 - Modified: 2022-04-26 04:32:12 - Feat.: - Title: Zmena vo vedení komunikácie v spoločnosti ŠKODA AUTO 04 - Modified: 2021-10-08 07:31:34 - Feat.: - Title: Alza doručuje do kufrov áut 05 - Modified: 2020-07-22 11:40:07 - Feat.: - Title: Personálne zmeny v Škode pokračujú, končí šéf českého zastúpenia
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 19:38