StoryEditor

Bratislava má novú kampaň. mesto v nej propaguje mladá Bratislavčanka Barbora

31.10.2019, 07:00
Autor:
TSTS
Bratislavčanka Barbora v kampani prezentuje zážitky a aktivity, ktoré domáci aj návštevníci mesta môžu zažiť.

Na podporu cestovného ruchu v metropole Slovenska nasadila organizácia Bratislava Tourist Board (BTB) novú kampaň. Tá propaguje Bratislavu jednoduchým spôsobom cez články, vlogy a štýlové fotografie. Ústrednou postavou kampane je mladá Bratislavčanka Barbora, prezentujúca zážitky a atraktivity, ktoré Bratislavčania aj návštevníci mesta môžu zažiť. 

BTB si uvedomuje dôležitosť domácich návštevníkov, preto už od minulého roka robíme kampane nielen na našich cieľových zahraničných trhoch, teda v Česku, Rakúsku, Nemecku, a Anglicku, ale aj na Slovensku. Kým počet zahraničných návštevníkov za prvý polrok 2019 stúpol o vyše 6 %, domáci návštevníci stúpli len o necelé 1 %. Aj to je dôvod motivovať Slovákov, aby navštívili svoje hlavné mesto i jeho región, ktoré ponúka okrem kultúry, nákupov a možnosti zábavy, aj aktivity spojené s rekreáciou, rodinou či športom,“ uviedla A. Melicharová, predsedníčka predstavenstva BTB.

BTB preto pripravilo špeciálny blog „Zaži Bratislavu s Barborou“, ktorý obsahuje rôzne tematické články a videá s tipmi. Tento blog je podporený online a vonkajšou reklamou. 

Kampaň sme spustili online na sociálnych sieťach Facebook, YouTube a Instagrame, nechýba ani reklama vo vyhľadávači Google, dopĺňajú ju vonkajšie reklamy, hlavne v dopravných prostriedkoch, na staniciach verejnej dopravy a na citylightoch v obchodných centrách. Posolstvo kampane hlási „Vytvor si svoj vlastný príbeh“ resp. „Create your own story“ reflektujúc na trend zo sociálnych sietí, čo je ľuďom veľmi blízke. Reklamu sme spustili v spolupráci s dopravcami, ktorí ponúkajú priame spojenia do Bratislavy z kľúčových destinácii, poukazujúc na jednoduchú dostupnosť Bratislavy. Spolu ide o 21 videí, ktoré postupne zverejňujeme,“ doplnila A. Melicharová.

BTB

​Témy, ktoré zachytáva blog sú výber z toho najlepšieho čo v Bratislave a v okolitom regióne môže návštevník nájsť. Rovnako sa zameriavajú aj na okrajové časti mesta, nielen na centrum mesta, ktoré o turistov nemá núdzu, čím sa ich snaží rovnomerne nasmerovať aj na atraktivity mestských častí. Spomenutá je gastronómia, korunovačná história, kultúra, „zelená“ Bratislava, nočný život, Bratislava CARD a mnoho ďalších tém.

BTB

01 - Modified: 2022-06-28 04:52:49 - Feat.: - Title: Bratislava láka turistov. Ako 72-hodinové mesto, ktoré zažijete na vlastné nohy 02 - Modified: 2021-11-08 18:57:47 - Feat.: - Title: Turizmus sa podľa prognózy spamätá z krízy až v roku 2025, môžu však vzniknúť aj šedé zóny 03 - Modified: 2021-07-15 18:42:14 - Feat.: - Title: Spoznajte nepoznané zákutia Bratislavy. Inšpirujte sa novou sériou videí a bezplatnými prehliadkami 04 - Modified: 2020-12-08 11:11:06 - Feat.: - Title: Dunajské nábrežie v Bratislave sa rozžiarilo umením 05 - Modified: 2021-11-08 18:55:08 - Feat.: - Title: Kaviareň v kostole či ďalšie UFO v Bratislave. Projekt Turistom vo vlastnom meste pokračuje
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 15:15