archív
StoryEditor

Hermes Komunikátor roka 2021: Hlasovať môže aj verejnosť

02.02.2022, 08:12
Autor:
(red)(red)
Verejnosť určí absolútneho víťaza Ceny verejnosti 2021 za všetky kategórie spolu.

Hermes Komunikátor roka 2021 je v plnom prúde. Spustil prihlasovanie prác a aktuálne rozbieha aj hlasovanie verejnosti.

Práce hodnotí odborná porota aj verejnosť
Popri hlasovaní odbornej poroty v kategórii Cena agentúry 2021 je od februára 2022 na stránke www.cenyhermes.sk spustené hlasovanie aj samostatne pre verejnosť.

Hlasovať je možné v oblastiach bankovníctvo, poisťovníctvo, telekomunikácie, obchodné reťazce a automobily.

V Cene agentúry 2021 o víťazovi rozhodne najvyšší počet hlasov odbornej poroty v každej kategórii. Verejnosť zase určí absolútneho víťaza Ceny verejnosti 2021 za všetky kategórie spolu.

Hlasovaním za spoločnosť, s ktorou má verejnosť najlepšie skúsenosti v oblasti komunikácie, sa zároveň zapája do súťaže o viacero cien. Napríklad dvojdňový pobyt pre 2 osoby v Hoteli Salamandra **** Hodruša-Hámre, Štiavnické vrchy a k tomu športový Hyundai i30 N na týždeň s plnou nádržou.

Kvalitatívny prieskum
Spolu s rozhodnutím odbornej poroty a verejnosti budú vyhodnotené najlepšie komunikujúce spoločnosti aj na základe výsledkov reprezentatívneho kvantitatívneho prieskumu spoločnosti MEDIAN SK, ktorá je odborným garantom súťaže.

Kto preberie štafetu na komunikačnom olympe tento rok?
Výsledky budú známe 10. 3. 2022, keď sa uskutoční slávnostné vyhlásenie najlepšie komunikujúcich spoločností. Aj vy môžete ovplyvniť výsledky svojím zapojením sa, či už ako verejný hlas, alebo s projektom vašej spoločnosti. Všetky ďalšie dôležité informácie a štatút projektu nájdete na www.cenyhermes.sk.

Hermes Komunikátor roka je jediné ocenenie pre najlepšie komunikujúcu inštitúciu v Slovenskej republike so zákazníkom. Odbornými garantmi projektu sú Mgr. Michal Mislovič, obchodný a marketingový riaditeľ MEDIAN SK, Ing. Jindřich Bardon, projektový manažér, Slovenský rozhlas RTVS, a doc. PhDr. Milan Banyár, PhD., vysokoškolský pedagóg Katedry marketingovej komunikácie Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave a Ústavu marketingových komunikací Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

01 - Modified: 2021-02-22 05:49:16 - Feat.: 0 - Title: Poznáme najlepšie komunikujúce firmy za minulý rok. Hermes Komunikátor vyhlásil víťazov 02 - Modified: 2022-01-13 05:39:25 - Feat.: 0 - Title: Čoskoro spoznáme najlepšie komunikujúce spoločnosti. Hermes Komunikátor spustil registráciu.
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 16:50