Divino
StoryEditor

Komunikačná agentúra DIVINO rozšírila spoluprácu so značkou Biela Perla

08.06.2020, 16:00
Autor:
redred
Ide o korporátnu a produktovú komunikáciu v médiách.

Spolupráca agentúry Divino a slovenskej značky Biela Perla sa začala vo februári tohto roku a týkala sa influencer marketingu. Na základe výsledkov a spokojnosti klienta sa od mája rozšírila spolupráca o korporátnu a produktovú komunikáciu v médiách.

Dimenzia s.r.o. je slovenská rodinná firma, ktorá vyvíja a vyrába všetky svoje produkty na Slovensku, v Kežmarku – priamo pod Tatrami. Slovenský trh zastrešuje pod tromi značkami.

Prvou je Biela Perla, značka zaoberajúca sa prémiovejšími produktmi dentálnej hygieny, ktoré sú vyvíjané a vyrábané na Slovensku, v Kežmarku – priamo pod Tatrami. Zastrešuje nielen slovenský, ale aj poľský trh, na ktorom má už dlhodobo vybudovanú pozíciu špecialistu na bieliace zubné pasty a na systémy domáceho bielenia zubov. Okrem toho sú jej produkty dostupné aj pre zákazníkov z Českej republiky, do ktorej doručuje prostredníctvom svojho e-shopu. Druhou je Vitaglucan, ktorá vyrába výživové doplnky na imunitu z hlivy ustricovej. Treťou značkou je Sanitaire, ktorá sa špecializuje na výrobu antibakteriálneho gélu na ruky. 

„Kooperácia s agentúrou DIVINO sa začala projektovo, avšak po rýchlych a pozitívnych výsledkoch, ktorú táto spolupráca priniesla vďaka proaktívnemu a profesionálnemu prístupu, sme sa rozhodli pokračovať na paušálnej báze,“ povedala Inés Juríková, marketingová riaditeľka Biela Perla.

„Sme veľmi radi, že do nášho portfólia klientov pôsobiacich v oblasti FMCG pribudla ďalšia slovenská značka. O to ešte viac, keďže sa v tomto období kladie väčší dôraz na slovenskosť, lokálnosť, teda na podporu domácich produktov,“ hovorí o novom klientovi Simona Mištíková, Managing Director DIVINO.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 04:51