StoryEditor

Footshop sa opäť odel do farieb. Dúhovou kolekciou podporí LGBTQ+ komunitu

14.07.2020, 09:13
Autor:
pzpz
Kolekcia bude odprezentovaná boomerangovými formátmi videa.

Po Pride kolekcii z minulého roku sa Footshop aj tentokrát rozhodol obohatiť svoju ponuku o špeciálne „dúhové“ kúsky. Pestrofarebné oblečenie, ktoré vzdáva hold LGBTQ+ komunite, poukazuje na vzájomnú lásku a rešpekt, s ktorou by sme mali pristupovať ku každému, bez ohľadu na to,  aké má obuté tenisky, či akému pohlaviu patria jeho city. Novú kolekciu sprevádza originálny editoriál v pohybe.

Footshop

Editoriál vznikol s tanečníkmi z komunity štýlu Vogue, ktorá je s touto tématikou veľmi úzko spätá. „Naše vyjadrenie podpory nechceme reflektovať len odtieňmi farieb použitých v kolekcii, ale aj zapojením samotných členov komunity do produkcie sprievodných vizuálov editoriálu. Prvýkrát v našej histórii sa nebude jednať o prezentáciu kolekcie v podobe fotografie. Tentokrát sme presedlali na boomerangový formát videa, ktorý dokonale vyjadrí štýl a nekonečnú energiu, ktorú v sebe Vogue ukrýva,“ prezradil Boris Belluš, Brand manažér slovenského Footshopu.

Pride kolekciu s FTSHP+ motívom tento rok tvorí tričko, tote bag, bucket hat a ponožky. Footshop tieto kúsky ani zďaleka nevybral náhodou. Ide totiž o tie veci, ktoré sa každému z nás spájajú s letom a výletom na pláž. 

Footshop Footshop

„Ľudstvo už prešlo obrovský kus cesty, stále však je čo zlepšovať v našich názoroch a prístupe k iným ľuďom. Všade počúvame o rovnoprávnosti a slobode, v posledných mesiacoch sme však na vlastnej koži pocítili, aké to je, ak nám niekto niečo zakazuje či odopiera. Ľudia z LGBTQ komunity sú však vo väčšej či menšej miere terčom diskriminácie stále, napriek tomu že majú zdravé ruky, študujú a pracujú ako každý jeden z nás. Vo Footshope pristupujeme ku každému zákazníkovi s láskou a rešpektom, bez ohľadu na jeho pohlavie či sexuálnu orientáciu. Rovnako aj táto kolekciu je určená pre každého,“ dodal Peter Kováč, tvorca kolekcie.

01 - Modified: 2018-09-27 14:40:43 - Feat.: 0 - Title: Začínali v pivnici, dnes sú lídrami na troch trhoch. Mladí Slováci nedali zľavu ani Orlandovi Bloomovi 02 - Modified: 2019-06-25 09:19:53 - Feat.: 0 - Title: Footshop sa rozhodol podporiť LGBTQ komunitu
01 - Modified: 2021-11-19 12:08:31 - Feat.: - Title: Unikátne spojenie Footshop x Vasky prinieslo limitovanú edíciu Urban Hiking
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 07:04