StoryEditor

Na trh prichádza nová produkčná spoločnosť Right&Stuff | STORYTELLERS

23.02.2022, 10:20
Autor:
redred
Zakladateľom a výkonným producentom je Viktor Šesták.

Začiatkom roka sa v reklamnej brandži začali objavovať zmienky o novom hráčovi na slovenskom produkčnom trhu. Už z komunikácie spoločnosti Right&Stuff je jasné, že to myslia vážne. Ich hlas je počuť aj napriek tomu, že úvod roku strávili v tichosti, prípravou vstupu na trh.

Aj keď sa môže zdať, že sa jedná o nováčikov, nie je to tak. Right&Stuff | STORYTELLERS vznikli ako najnovší projekt Managing Directora a producenta Viktora Šestáka, bývalého spoločníka a konateľa produkčnej spoločnosti Laurinc Studio, ktorá pod jeho vedením vyprodukovala mnoho reklamných výstupov.

Jedným z nich je napríklad spot Eins – Zwei pre klienta Klarstein Slovensko:

Alebo Irresistibly Resistant pre spoločnosť RONA:

Viktor Šesták, zakladateľ a výkonný producent novej spoločnosti Right&Stuff | STORYTELLERS, hovorí, že cieľom je priniesť na produkčný trh čerstvý pohľad na reklamnú výrobu. Okrem ostrieľaných režisérskych mien sa sústreďujú na vyhľadávanie a formovanie mladých, ešte neopozeraných talentov. Od konkurencie sa chcú odlíšiť aj silnou štruktúrou. Naznačuje to aj ich spojenie s live-marketingovou skupinou CREATIVE PRO group.

„So Štefanom Kozákom sme sa už dlhšie pohrávali s myšlienkou spojiť sily a postaviť spoločný projekt. Keďže eventová a reklamná video a foto produkcia majú veľa spoločných znakov, produkčné oddelenia oboch spoločností sa vedia navzájom podporovať. Nová multi-produkčná platforma tak pod vedením profesionálov z jednotlivých oblastí dokáže zvládnuť aj tie najnáročnejšie výroby,“ uviedol na margo spojenia Viktor Šesták.

Štefan Kozák dodáva: „Veľmi sa teším z nových príležitostí, kreatívnych aj produkčných výziev, ktoré nám tento projekt a cross spolupráce prinesú nielen na slovenskom trhu. Bude a vlastne už dnes je to parádna jazda“.

Posilňovanie tímu o nové pozície

Right&Stuff | STORYTELLERS v týchto dňoch posilňuje svoje rady a do základného, už zohraného tímu hľadá nových seniorov na pozície Account a Production Manager. Okrem toho pracuje na vytvorení vlastného postprodukčného oddelenia s vlastným videographerom, aby tak pre svojich klientov dokázala efektívne tvoriť menšie formáty, a to kompletne in-house.

„V mojej predchádzajúcej praxi sme pri menších výrobách nevedeli efektívne reagovať na potreby klienta, pretože sme viacero pozícií, ako sú napríklad kameramani, strihači, grejderi, motion grafici a pod., museli outsourcovať na externé zložky. To pochopiteľne navyšovalo ceny výroby a neposkytovalo nám to potrebnú flexibilitu. V Right&Stuff od začiatku investujeme do interných pozícií a techniky, aby sme pre našich klientov vedeli vytvárať kvalitný obsah za prijateľnejších podmienok, ale pritom flexibilnejšie ako kedykoľvek predtým. Okrem už zohratého tímu sa preto v Right&Stuff | STORYTELLERS môžete tešiť aj na nových, seniorných členov. O koho sa bude jednať, predstavíme v najbližších týždňoch, no ich spoločnou vlastnosťou bude vždy „the right stuff“,“ uzatvára Viktor Šesták.

Right&

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 09:20