StoryEditor

Agentúra CORE4 Advertising zastreší kreatívu projektu od YIT

04.03.2022, 18:35
Autor:
REDRED
Developerský projekt by mal klásť dôraz na ekologické aspekty.

Developer YIT Slovakia uskutočnil v priebehu minulého roka výberové konanie na kreatívnu agentúru, ktorá by mala mať pod palcom pripravovaný developerský projekt Bratislavskej mestskej časti Ružinov v oblasti Mlynských nív. V silnej konkurencii piatich renomovaných agentúr napokon uspela Agentúra CORE4. 

„Priemyselný areál bývalej panelárne plánujeme revitalizovať na plnohodnotnú modernú mestskú štvrť s dôrazom na ekologické aspekty a adaptáciu lokálneho prostredia na klimatické zmeny. Agentúra CORE4 Advertising nás presvedčila skvelým kreatívnym prístupom a spôsobom zmýšľania nad touto problematikou. Tešíme sa na našu vzájomnú spoluprácu,“ uviedol Peter Dovala, riaditeľ developerských projektov YIT Slovakia.

YIT Slovakia

„Z toho, že naša stratégia oslovila takú značku ako YIT máme obrovskú radosť, pretože výberové konanie prebiehalo transparentne a férovo. Náš koncept prezentácie by mal pohladiť na duši nielen ľudí, čo chcú na Mlynských nivách bývať, pracovať či inak tráviť čas, ale aj tých, ktorým leží na srdci ekologický prístup developerov k tomuto mestu,” doplnil Andrej Csino, Creative & Strategy Director CORE4 Advertising.

Predstavenie konceptu a viac informácií o novej mestskej štvrti prinesie YIT Slovakia v priebehu tohto roka.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 19:06