DIW Print: spoločníci zľava, Lukáš Písecký, Pavol Polgár, Jaroslav Hasa, Richard Čerhit.
StoryEditor

Tlačiarne DIW print a Typografia plus sa spájajú

07.03.2022, 08:29
Autor:
(red)(red)
Spoločne budú pokračovať pod značkou DIW print.

Tlačiarne DIW print a Typografia plus spájajú svoje sily a pokračujú spoločne pod značkou DIW print. DIW print funguje na trhu deväť rokov, Typografia plus dvadsaťdva. Spoločne spracovali v minulom roku približne 16 000 zákaziek rôzneho rozsahu. Špecializujú sa na maloformátovú digitálnu tlač a digitálny ofset. Najviac skúseností majú s tvorbou tlačovín, ktoré majú pridanú hodnotu - razbu, lakovanie, lamináciu a iné. Posledné obdobie sa venujú hlavne výrobe krabičiek, obalov a zberateľských kartičiek.

„Neustále uvažujeme nad rozširovaním a vylepšovaním firmy. Mohli sme pomaly rásť a konkurovať si, ale rozhodli sme sa spojiť a vytvoriť najmodernejšiu tlačiareň na Slovensku, povedal CEO DIW print Lukáš Písecký, ktorý firmu už od jej začiatku riadi so svojim spoločníkom Jaroslavom Hasom.

Najmodernejšou tlačiarňou je aj, podľa slov Lukáša Píseckého, vďaka jedinečnej technológii HP Indingo. Ide o digitálnu tlačiareň vo vysokej kvalite ofsetu, ktorá dokáže tlačiť rýchlosťou až 4600 B2 (50x70cm) hárkov za hodinu. Ide o jedinú takúto tlačiareň na Slovensku.

DIW print je hybridná tlačiareň, ktorá sa nešpecializuje na konkrétnu techniku, ale na obslúženie potrieb malých a stredných firiem, nech už potrebujú vytlačiť čokoľvek.

„Lukáša Píseckého a Jara Hasu z DIW print poznáme už roky. Sú to ľudia so správnymi hodnotami a víziou. Teší nás, že ideme do spoločného podnikania práve s nimi, a veríme, že to prinesie kvalitu pre našich zákazníkov, doplnil Pavol Polgár, ktorý vlastní pôvodnú spoločnosť Typografia plus spoločnosť spolu s Richardom Čerhitom.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 15:28