Grape PR
StoryEditor

Grape PR uviedla mobilnú aplikáciu pre pacientov s IBD ochorením

23.04.2021, 10:05
Autor:
redred
Jej cieľom je pomôcť pacientom lepšie manažovať ich ochorenie.

„IBDPod kontrolou“ je názov novej mobilnej aplikácie, ktorá je určená pre pacientov s crohnovou chorobou a ulceróznou kolitídou. Na jej vývoji sa viac ako rok podieľala agentúra Grape PR v spolupráci so spoločnosťou Takeda, pacientskou organizáciou Slovak Crohn Club a vývojármi z Afinode. Jej cieľom je pomôcť pacientom lepšie manažovať ich ochorenie a prinášať im užitočné informácie týkajúce sa IBD ochorenia.  

Aplikácia sa vyznačuje jedinečným obsahom a zaujímavými funkcionalitami, ktoré môžu významne uľahčiť život pacientov so zápalovými ochoreniami čriev. Na dizajne a obsahu pracovala agentúra Grape PR, ktorá po spustení aplikácie pre verejnosť zastrešuje aj komunikáciu kampane „IBD pod kontrolou“.

Prvým pacientom, ktorý mal možnosť si v testovacej verzii odskúšať aplikáciu, bol známy slovenský raper Majself, ktorý je zároveň ambasádorom kampane a v tutoriálovom videu predstavil základné funkcionality a výhody aplikácie.

Komunikácia orientovaná primárne na pacientov s IBD ochorením má motivovať pacientov k stiahnutiu a využívaniu aplikácie. Prebiehať bude primárne na sociálnych sieťach a v rámci nástrojov riadeného a spontánneho PR má za cieľ hovoriť o IBD ochorení najmä v kontexte Svetového dňa IBD, ktorý si pripomíname vždy 19. mája. 

„Som rád, že po roku intenzívnej roboty môžeme priniesť pacientom s IBD skutočne užitočnú pomôcku, ktorá im dokáže manažovať ich ochorenie. Jednoduchý dizajn, bohatý obsah a užitočné funkcionality boli kľúčové kritériá, ktorými sme sa riadili pri vývoji aplikácie. Aplikácia je zároveň dôkazom toho, že aj PR agentúry môžu prichádzať s modernými riešeniami, na ktorých sa dá postaviť zmysluplná a atraktívna komunikácia aj takého ochorenia, akým je IBD,“  hovorí Richard Fides z agentúry Grape PR.

Aplikácia je dostupná na stiahnutie pre používateľov s operačným programom iOS aj Android.

01 - Modified: 2023-09-05 13:24:02 - Feat.: - Title: Grape PR so Slovak Parcel Service spúšťa Kuriérske voľby. Kandidujú v nich balíky 02 - Modified: 2021-05-27 07:20:28 - Feat.: - Title: Grape PR uviedla do slovenských škôl projekt Hrdinovia FAST
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 02:34