Facebook Z.E.
StoryEditor

Z ministerstva zdravotníctva odchádza hovorkyňa Zuzana Eliášová

27.04.2022, 17:38
Autor:
(pš)(pš)
Novou hovorkyňou bude Petra Lániková.

Po takmer šiestich rokoch z pozície hovorkyne Ministerstva zdravotníctva SR odchádza koncom apríla Zuzana Eliášová. Svoje rozhodnutie oznámila na svojom facebookovom profile.
"V živote musíte vedieť urobiť aj veľké rozhodnutia a som pripravená vykročiť po novej ceste, ktorá bola pre mnohých po obdržaní informácie prekvapením, no ja sa na ňu teším," napísala Eliášová, ktorá vo svojej pozícii hovorkyne ministerstva zdravotníctva, zažila počas pandemických rokov krušné chvíle.

Ministerstvo už má náhradu.

Zuzana Eliášová zároveň informovala, že "hovorcovstvo na zdravotníctve" bude v dobrých rukách. Novou hovorkyňou bude Petra Lániková, ktorá od 1. februára tohto roka pôsobí ako hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave.

Petra Lániková je bývalá redaktorka tlačovej agentúry SITA, kde sa zameriavala na oblasť zdravotníctva a v minulosti pracovala aj ako senior PR manažérka v bratislavskej PR agentúre.

Zuzana Eliášová bola v minulosti redaktorkou spravodajstva televízie Markíza, bola tiež hovorkyňou ČSOB, ale aj hovorkyňou Univerzitnej nemocnice v Bratislave.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 08:44