StoryEditor

Kick-off s Erikom Reingraberom: Pondelok je jednoznačne naj!*

27.03.2017, 10:03
Ak sa práve nachádzate napríklad na svahu, opisuje svoje pondelkové kick-offy kreatívny riaditeľ v Creo Young & Rubicam.

Do istého veku bol pre mňa pondelok stresový deň. Asi najhoršie to bolo na základke - ten stres narastal už od nedeľného poludnia – ťah športky, obed, potom priamy prenos z plochej dráhy v Žarnovici, film pre pamätníkov a stres čoraz prítomnejší a dusivejší.

Neskôr bol pondelok dňom, ktorý sa prakticky časovo nedal zmenežovať. Vždy sa objavil nečakaný zádrhel, ktorý môj logisticky famózne prešpekulovaný a štyrikrát záložne prekalkulovaný harmonogram už počas dopoludnia poslal do…

… do nepoužiteľnosti.

 

Dnes považujem pondelok za jednoznačne najlepší deň v týždni. A je to úplne jedno, či v lete, alebo v zime. Tá najkrajšia časť týždňa je predsa ešte stále pred vami. Tváre sú stale nové  a mnohé ešte neznáme. Už ste sa stihli trošku zorientovať, ale objavovanie sa iba začína.

osobný archív

​Zima:

Zimný pondelok je super – po víkende zrazu poloprázdne parkoviská. Čas sa neuveriteľne spomalí. Vlekári sa z obslužných robotov zmenia na zhovorčivých príjemných chlapíkov a už dopoludnia stihnete urobiť viac jázd ako v nedeľu za celý deň. V pondelok si spravidla nájdete svoju obľúbenú zjazdovku a pridružené Aprés ski. Radosť vám zvýši aj to, že ste sa konečne po beznádejnej nedeli bezproblémov dovolali do tej reštaurácie, ktorú vám odporučil dobrý kamarát a bez rečí vám rezervovali miesto už na zajtra. A navyše - v pondelok máte ešte rozhodne dosť sily a entuziazmu na večerné lyžovanie.

Opomenul som ten kick-off: poisťovne to neuvidia rady, ale mojím favoritom je už roky willi mit frucht.

osobný archív

​Leto:

Je jedno, či ste pri krásnom tichom Dunajskom ramene, alebo v hlučnej Kute. Jednoducho tváre aj civilizačný cvrkot sa zmenili. Miestni sa zaradili do pracovného procesu, takže všade je zrazu o poznanie viac miesta. Stretáte iba usmievavé tváre, ktoré si tak ako vy vychutnávajú lenivú pondelkovú atmosféru a je ideálny čas nadviazať rozhovor a nájsť si spoločnosť na celý pobyt. Pokiaľ ste neurobili tú chybu, že ste boli proaktívne nedočkavý a objednali si už na pondelok fakultatívny výlet.

Kick Off: podľa podnebia ja k Dunaju vínko a k slanej vode tiež.

osobný archív

​Celoročne:

Pondelok si treba vychutnať, alebo aspoň pokúsiť sa zostať v pokoji, alebo príliš nepanikáriť, alebo ho aspoň prežiť. A ak je to naozaj ťažké, tak vedzte, že už pondelkový večer môže byť celkom fajn.

* Autorovo tvrdenie “Pondelok je naj!” nemusí byť platné vždy. Spravidla platí v prípade typických dovolenkových turnusov od soboty do soboty; závisí od mnohých faktorov (spoludovolenkujúci, počasie, destinácia…). Toto tvrdenie nie je automaticky nárokovateľné.

Pondelkový Kick - off je pravidelná rubrika, ktorú pripravujú Stratégie v spolupráci s ADC (Art Director´s Club). Vďaka nej sa dozviete, ako slovenskí kreatívci začínajú svoj pracovný týždeň a čo ich nakopáva v pondelok ráno. Príjemné uvoľnené čítanie. 

01 - Modified: 2017-05-19 08:49:28 - Feat.: - Title: Kick-off s Jurajom Šulíkom: Mám rád rána ponorené do spánku 02 - Modified: 2017-02-20 10:27:26 - Feat.: - Title: Kick-off s Michalom Mazánom: Vymyslieť reklamu na pondelok? To by bola výzva
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
30. apríl 2024 17:06