StoryEditor

Tatra banka spúšťa novú kampaň pre začínajúcich podnikateľov

16.05.2022, 11:04
Autor:
redred

Ponúka im podporu pri počiatočných pochybnostiach, ale aj praktické riešenia, ktoré začiatok biznisu reálne uľahčujú.

Veľa Slovákov nosí v hlave svoj podnikateľský nápad, alebo ambíciu osamostatniť sa a robiť veci po svojom a lepšie. Jediné, čo im chýba je odvaha pustiť sa do toho. Hovoria si, že začnú raz, keď budú deti väčšie, keď budú lepšie podmienky na trhu, vhodnejšia doba. A Tatra banka im na to v novej kampani hovorí, že ich „raz”, je práve teraz. Stratégia a kampaň #slobodunapadom vznikla v štúdiu Echt.

„Keďže sami podnikáme aj v iných oblastiach, prístup Tatra banky k malým a stredným podnikateľom nám bol od začiatku sympatický. Pomôcť založiť firmu, nájsť účtovníka či dať predschválený úver je niečo, čo môže naozaj pomôcť “rozpodnikať” Slovensko. Príliš veľa ľudí má nápady, ktoré im nedajú spávať, ale potrebujú trošku dodať odvahu. Vďaka balíku užitočných benefitov Tatra banka prináša #slobodunapadom, čo je aj pomenovanie celej stratégie, ktorú sme navrhli s pomocou nášho frameworku BrandTruth. V prvej fáze kampane nastavujeme zrkadlo pochybnostiam začínajúcich podnikateľov a tvrdíme, že vaše „raz” je teraz!,” vysvetlil Jakub Ptačin zo Studio Echt.

„Studio Echt prišlo so skvelým insightom, ktorý sa z nášho pohľadu podarilo pretaviť aj v exekúcii kampane a vytvára komunikačnú nadstavbu nad širokým ekosystémom benefitov aj za hranicami bankových služieb. Podobne ako pred časom v komunikácii na fyzické osoby, bolo našou snahou zosvetliť tonalitu komunikácie, otvárať a približovať tak značku Tatra banka digitálnemu mass klientovi aj v segmente malých podnikateľov,“ dodáva Alena  Popovičová z Tatra banky.

Vizitka kampane:

Klient: Tatra banka, Milada Halová, Alena Popovičová, Mária Táborská, Filip Kuchar

Agentúra: Studio Echt

Stratégia: Jakub Ptačin

Creative Director: Jakub Ptačin

Branding: Pavol Kyselica, Maťo Pyšný

Art Director: Juraj Zajačka

Motion design: Juraj Zajačka

Copywriter, scenár: Marián Balog, Pavol Pružinec

Account Manager: Eva Kániková

Produkcia: Right&Stuff, Viktor Šesták

Režisér: Daniel Dekan

Fotografie: Matúš Bence

01 - Modified: 2024-03-28 07:57:19 - Feat.: - Title: Inovatívna aplikácia TABI od Tatra banky naučí deti rozumieť peniazom 02 - Modified: 2024-01-17 09:51:22 - Feat.: - Title: Tatra banka prináša novú galériu platobných kariet s dielami umelcov 03 - Modified: 2023-09-06 10:12:54 - Feat.: - Title: Zástupcovia top zadávateľov: Snažíme sa naplno využívať potenciál AI, virtuálnej reality a nových sociálnych sietí 04 - Modified: 2023-06-29 15:25:11 - Feat.: - Title: Tatra banka pripravila prvý hudobný AR performance na Slovensku s influencerkou Bejby Blue 05 - Modified: 2023-05-31 11:44:23 - Feat.: - Title: Pozitívna zákaznícka skúsenosť zvyšuje hodnotu firmy. Tieto značky a inštitúcie ju robia najlepšie
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 07:28