StoryEditor

Remeselný pivovar Masarykov dvor bude spolupracovať s hokejistom

16.06.2022, 18:08
Autor:
redred

Pivovar z Podpoľania si za ambasádora vybral rodáka zo Zvolena Mareka Ďalogu.

Pivovar Masarykov dvor sa dohodol na spolupráci s obľúbeným hokejovým obrancom - Marekom Ďalogom. Ďaloga sa stal ambasádorom značky Masaryk pivo, ktorá pochádza priamo zo srdca Podpoľania.

Masaryk pivo nadväzuje na históriu, pretože písomné pramene uvádzajú, že už v roku 1663 boli na území Vígľašského panstva mlyny a priamo vo Vígľaši sa pri jednom z nich nachádzal aj pivovar. „Masaryk pivo je poctivé, chutné, nefiltrované a nepasterizované," vysvetľuje sládek Ján Vreštiak.

Ani spojenie s hokejistom Marekom Ďalogom nie je čisto náhodné. Hokejista žije vo Zvolene, vyrastal v Hriňovej. Región Podpoľania mu jednoducho učaroval.

„Určite ma tu držia rodina, prostredie, príroda... Je to kraj, kde stále dbajú na tradície a myslím si, že tento región je zaujímavý nielen pre miestnych, ale i turistov, návštevníkov, ktorí majú veľa možností, ako tu dobre stráviť čas. V posledných rokoch pribudli nové cyklotrasy, ktoré aj ja pravidelne využívam. Cítim sa tu dobre. Som tu doma,“ hovorí Marek Ďaloga a dodáva, že ponuka na spoluprácu s Masaryk pivom ho potešila z viacerých dôvodov: „Nie ďaleko od môjho domu sa nachádza rezort Masarykov dvor, ktorý začal vyrábať vlastné remeselné pivo. Ide o rodinnú firmu, poznám sa s nimi odmalička. Rád ich podporujem, pretože sa mi páči ich koncept myslenia, prostredie a atmosféra, kde sa to všetko tvorí, a navyše, ich pivo mi chutí.“

 

image

Marek Ďaloga, Remeselný pivovar Masarykov dvor

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 07:53