StoryEditor

Telekom sa prihovára novu kampaňou. Mení Wi-Fi na Wow Wi-Fi

02.09.2022, 11:30
Autor:
redred
  • Wow Wi-Fi je naša nová doplnková služba, ktorá rieši problematické zóny pokrytia Wi-Fi signálom.
  • Spot okrem vtipného príbehu sprevádza aj ikonická skladba zo 60. rokov od Jamesa Browna – I Got You (I Feel Good)

Telekom nedávno predstavil trojicu reklám na optickú sieť zo slovenských regiónov, v ktorých demonštruje šírku svojho pokrytia po celom Slovensku. Na sériu tentokrát nadväzuje 40-sekundovým spotom, ktorým komunikuje novú službu – Wow Wi-Fi. Tú si zákazníci môžu objednať k svojmu optickému internetu od Telekomu.

V najnovšom televíznom spote sme svedkami kolaudácie nového bývania, ktoré jeho elegantný majiteľ ukazuje svojim priateľom. Jeho nový domov si získa všetkých návštevníkov s výnimkou jedného. Či sa ho nakoniec majiteľovi podarí ohúriť, sa dozviete vo videu.

Dobré nápady niekedy potrebujú dozrieť

Wow Wi-Fi je naša nová doplnková služba, ktorá rieši problematické zóny pokrytia Wi-Fi signálom, kam bežný router v domácnosti nedosiahne. Wow Wi-Fi funguje na princípe zosilňovačov – mesh routerov, ktoré sa nainštalujú do miestností, ktoré zákazník potrebuje pokryť signálom. Takto dokážeme dostať rovnako silný Wi-Fi signál doslova do každého rohu domácnosti, aj do pivnice, ak je to potrebné,“ približuje novú službu Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie v Slovak Telekom. 

Téma kolaudácie zaznela už po pár minútach na našom prvom brainstormingu. Dobré nápady však niekedy potrebujú dozrieť a trvalo nám ešte pár dní, kým sme prišli na twist, ktorý z tohto spotu spravil nielen produktové demo, ale predovšetkým úsmevný príbeh,“ hovorí o vzniku idey Jaroslav Vígh, kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi, a dodáva: „Pre klienta je navyše príjemným bonusom skutočnosť, že v celom spote prirodzene kódujeme slovo „WOW“, s ktorým sa najbližšie roky zákazníci Telekomu budú stretávať pri vybavovaní si tejto praktickej služby.“

Spot okrem vtipného príbehu sprevádza aj ikonická skladba zo 60. rokov od Jamesa Browna – I Got You (I Feel Good), ktorá podľa tvorcov do spotu dokonale zapadla vďaka svojmu elegantnému podmazu a ikonickému výkriku „Wow!“. 

Nakrúcanie reklamy prebiehalo na dvoch rôznych lokáciách v Prahe s produkciou Armada Films. Kamery sa chopil Martin Chlpík a na režisérsku stoličku si opäť sadol Tomáš Řehořek. Kampaň sa objaví okrem TV aj v rôznych zostrihoch v online prostredí a na sociálnych sieťach. Nadväzovať na ňu budú ďalšie aktivity na Instagrame a Facebooku.

Vizitka kampane

Klient: Slovak Telekom

Creative Director: Jaroslav Vígh

Copywriter: Ivana Polohová, Roman Hríbik, Alexander Shuvalov

Art Director: Eduard Drexler, Veronika Holaňová, Matej Ježko

Unit Director: Tatiana Hrutková

Account Manager: Lenka Časnovská

Strategy Director: Kamil Charvát

Produkcia: Armada Films

Réžia: Tomáš Řehořek

Kamera: Martin Chlpík

Post-production: Ekran

Sound Design: Vladimír „Bajko“ Bajnoci

Hudba: James Brown – I Got You (I Feel Good)

Mediálna agentúra: Wavemaker

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 12:10