Kondela.
StoryEditor

Nová kampaň spoločnosti Kondela hovorí, že zmeny sú ľahké

11.07.2023, 11:11
Autor:
redred

Agentúra Darwin and the Machines pripravila pre spoločnosť Kondela novú televíznu aj online kampaň. V hlavnej úlohe je princ, respektíve maskot značky na bielom koni.

“Hlavným kampaňovým cieľom spoločnosti Kondela bol launch nového positioningu značky, ktorá chce ľuďom umožniť ľahko dosiahnuteľnú zmenu domova a uviesť nový claim - Zmeny sú ľahké, zmeny sú Kondela. Zvolili sme rozprávkovú nadsázku a maskota značky staviame do roly princa na bielom koni, ktorý príde a zachráni princeznú od jej starého gauča a zároveň poukáže na jednoduchosť zmeny akejkoľvek modernizácie vášho bývania”, predstavuje koncept kreatívny riaditeľ, Michal Pastier.

Príbeh sa ďalej bude rozvíjať v ďalších kampaniach počas roka, kde naďalej bude hlavným hrdinom fluent device značky Kondela, ktorý ako súčasť novej brandovej identity ešte v roku 2021 vytvorila brandingová agentúra GoBigname.

“Sme veľmi radi, že sa značka Kondela vrátila k nám späť do agentúry, kde svoj relaunch identity začínala ešte v roku 2021. Verím, že komunikácia prinesie dobré výsledky a naďalej rastúcu brand awareness”, hovorí  Martin Blaško, CEO agentúry Darwin and the Machines.

Vizitka kampane:

Klient: KONDELA

Agentúra: Darwin and the Machines

Creative director: Michal Pastier

Strategy director: Juraj Pobjecký

Project management: Martin Blaško

Režia: Jonáš Karásek

Produkcia: Protos productions

01 - Modified: 2022-03-08 12:36:31 - Feat.: - Title: Marketer's View: Musíme sa zamerať na jasný pozicioning značky 02 - Modified: 2021-10-25 07:37:44 - Feat.: - Title: Portál Ads of the World zverejnil dve práce agentúry Darwin and the Machines
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 14:56