Starcom na Slovensku začína novú kapitolu.
StoryEditor

Starcom obnovuje pôsobenie na Slovensku, doteraz ju zastupovala agentúra Starmedia

21.11.2023, 17:38
Autor:
redred

Pre klientov rieši komplexné služby v oblasti mediálnej stratégie, plánovania a nákupu mediálneho priestoru.

Starcom na Slovensku začína novú kapitolu a to ako súčasť komunikačnej skupiny Publicis Groupe Slovensko. Ponúka klientom komplexné služby v oblasti mediálnej stratégie, plánovania a nákupu mediálneho priestoru. Značku Starcom doteraz na Slovensku zastupovala partnerská mediálna agentúra Starmedia.

Spoločnosť Starcom s 80-ročnou históriou je súčasťou Publicis Groupe a zamestnáva viac ako 7000 zamestnancov po celom svete. Značka Starcom doteraz pôsobila na slovenskom trhu v zastúpení miestnej mediálnej agentúry Starmedia, ktorá tu spravovala jej globálnych klientov.

Od januára 2024 bude týchto globálných klientov spravovať priamo Publicis Groupe Slovensko. Táto zmena prinesie klientom zjednodušený proces komunikácie s agentúrou a ďalšie možnosti rozvoja ich podnikania. Zároveň budú môcť využívať výhody aj zo spolupráce s 400 marketingovými odborníkmi českej pobočky Publicis Groupe.

Relaunchom agentúry Starcom posilňuje Publicis Groupe svoju pozíciu na slovenskom trhu a zároveň pokračuje v konsolidácii svojich služieb v rámci jednotného modelu Power of One. Okrem značky Starcom už v rámci Publicis Groupe SK pôsobia aj agentúry Performics a Spark Foundry. Publicis Groupe na Slovensku v posledných rokoch rastie dvojciferným tempom, a to ako z hľadiska počtu zamestnancov, tak aj obratu.

"So značkou Starcom prinášame našim slovenským klientom silné mediálne skúsenosti a zázemie jednej z najväčších mediálnych agentúr na svete. Veríme, že Publicis Groupe Slovensko im prostredníctvom novej agentúry prinesie ďalšie možnosti rozvoja ich podnikania. Radi by sme poďakovali spoločnosti Starmedia za dlhoročnú spoluprácu a zaželali jej veľa úspechov do budúcnosti," hovorí Tomáš Varga, CEO Publicis Groupe pre strednú Európu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 08:40