StoryEditor

Po troch lovcoch internetov postavila DIGI novú kampaň na akčnom psíkovi Eddiem

10.10.2024, 10:53
Autor:
michmich

Nový spot ku optickému internetu a online TV od DIGI Slovakia pochádza z dielne agentúry Zaraguza.

Kampaniam internetového a TV providera DIGI rozhodne nikdy humor nechýbal, a inak tomu nie je ani v najnovšej kampani. Po trojici akčných Lovcov Internetov, ktorí po pripojenie nemuseli chodiť ďaleko, sa hrdinom stáva niekto, koho by ste možno nečakali. Reč je o malom Jack Russell teriérovi Eddiem, ktorý si tentokrát vyslúžil vlastnú kampaň.

image

Predchádzajúca kampaň Traja lovci internetov.

DIGI Slovakia
“Pracovať pre DIGI je vždy radosť, lebo sme takmer vždy na jednej vlne a páčia sa nám rovnaké veci. Ja osobne milujem sebareferenčné “meta” veci a preto som dúfal, že si klient vyberie práve spin-off, ktorý ako funkčný koncept poznáme z popkultúry, no v domácej reklame ho až tak často nevidíme. Eddie si ukradol naše srdcia už v predošlom spote a práve vďaka nemu sme mohli očakávaný rámec spotov o domácom internete obohatiť o twist nečakaného hrdinu,” spomína na tvorivý proces Hugo Paulíny, senior ideamaker zo Zaraguza.

image

vpravo

Hlavná postava nezbedného psíka v spote nezaháľa a divákom ukáže, že si rýchly optický internet na doma užije naplno naozaj každý člen rodiny, navyše aj s darčekom v podobe fit hodiniek - bez ohľadu na počet nôh. Hero spot, ktorý už môžete vidieť v televíznom éteri, budú postupne dopĺňať aj kratšie online formáty a rádio spot.

“Som nesmierne rád, že klienti z DIGI boli natoľko odvážni, že sa nezľakli práce so zvieratami v takomto rozsahu. Produkcia Right&Stuff sa postarala, aby všetko prebehlo hladko a nakoniec všetko vyšlo na 2 packy hore,” zhŕňa produkciu Hugo.

Vizitka kampane:

Klient: Digi Slovakia

Agentúra: Zaraguza

Creative Direction: Ondrej Kořínek, Kuko

Art Director: Tomáš Pavlík

Idea a copywriting: Hugo Hypertrain

Account Manager: Matej Neradný

Strategy: Kuko

Produkcia: Right&Stuff

Director: Paulína Mačáková

DOP: Maroš Žilinčan

Fotograf: Šymon Kliman

Executive producer R&S: Viktor Šesták

Executive director R&S: Petra "Kyrra" Barčáková

Zvuk: Tomáš Belák

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
14. október 2024 14:14