TV JOJ
StoryEditor

Televízia JOJ náhle zrušila kriminálku. Za sklom uvidia diváci až na budúci rok

15.11.2017, 15:07
Autor:
(pš)(pš)
Zmenu ospravedlňuje televízia tým, že divákom nevyhovuje vysielací čas.

Len minulý týždeň uviedla televízia JOJ druhú sériu kriminálky Za sklom. Dnes televízia oznamuje, že obľúbenú kriminálku sťahuje z vysielania a diváci ju uvidia až v budúcom roku. Dôvod stiahnutia, ktorý televízia uvádza je fakt, že divákom nevyhovuje vysielací čas. (Pozn.red.: Za sklom televízia vysiela v neskoršom čase po 21.25 hodine.) JOJ-ka kriminálku posúva až na budúci rok a tvrdí, že si ju diváci budú môcť pozrieť v hlavnom vysielacom čase. O konkrétnom termíne nehovorí.

Kriminálka Za sklom je pre JOJ-ku prestížny projekt, ktorý pre ňu pripravuje spoločnosť DNA. Pre televíziu je to tiež jeden z hlavných projektov sezóny. Novú sériu propagoval na svojej Facebook stránke aj generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega: "Diváci sa  rovnako dočkajú unikátnej kriminálky Za sklom. Jej druhá séria prinesie po mimoriadne náročnej výrobe osem napínavých a vizuálne prepracovaných epizód plných akcie, zvratov, prekvapivých momentov a atraktívnych lokácií. Seriál sa ešte viac dotkne politických či kriminálnych reálií a v súvislosti s obchodovaním so zbraňami dokonca aj vojny na Ukrajine a v Sýrii. Ani v nových častiach nebudú chýbať Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Kamila Magálová alebo Jiří Bartoška, pribudne navyše niekoľko nových postáv, ktoré stvárnia skvelí herci Zuzana Kanócz, Táňa Pauhofová, Zuzana Mauréry, Milan Kňažko, Alexander Bárta, Maroš Kramár, Noël Czuczor aj Ján Jackuliak."

​Už po odvysielaní prvého dielu druhej série sa ozývali divácke hlasy, že v kriminálke je veľa narážok na aktuálne kauzy, ktoré sa dejú na Slovensku. Portál Sme.sk napísal, že "scény prvého dielu druhej série úspešného krimi seriálu Za sklom pripomínajú aj nepostihnuteľného podnikateľa z mafiánskych zoznamov Mariána Kočnera. (V kriminálke vystupuje ako Vozner, hrá ho Maroš Kramár, pozn. red.) Pre zorientovaného diváka sú indície, ktoré novej sérii pridávajú na atraktivite, pomerne jasné", píše portál.

Otázne preto je, aký reálny dôvod má televízia na presun svojho dôležitého programu až na budúci rok, keďže v časopisoch s televíznymi programami ju uvádza aj na tento týždeň. Stratégie oslovili televíziu JOJ, správu budeme aktualizovať.

01 - Modified: 2022-03-02 13:54:21 - Feat.: - Title: Televízia JOJ dnes oslavuje 20. narodeniny 02 - Modified: 2021-08-13 13:42:12 - Feat.: - Title: Televízia Joj predstavila jesenné novinky. V nových seriáloch stavila na emócie 03 - Modified: 2021-08-06 11:06:13 - Feat.: - Title: Platený videoportál aj športovú stanicu chceme spustiť už v tomto roku, hovorí obchodný riaditeľ skupiny JOJ 04 - Modified: 2021-03-12 09:55:21 - Feat.: - Title: Ranné noviny televízie Joj oslavujú tretie narodeniny 05 - Modified: 2021-03-08 11:36:02 - Feat.: - Title: TIPOS Talent týždňa je späť
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 07:38