StoryEditor

Februárové televízne novinky: Návrat Prázdnin a V siedmom nebi

31.01.2018, 13:12
Autor:
hrnhrn
Pozrite si, kedy nasadí TV JOJ svoje ďalšie novinky.

Vo februári uvedie televízia JOJ na obrazovky svoje ďalšie pripravené novinky. Odštartuje druhá séria rodinného seriálu Prázdniny, vráti sa aj Siedme nebo s novými emotívnymi príbehmi a Ján Gordulič so Silnými rečami.

Seriál Prázdniny sa vráti na obrazovky 21. februára, opäť do stredajšieho hlavného vysielacieho času. Vo vysielaní nahradí Vlkov, ktorých bude JOJ vysielať už len raz do týždňa - v utorok, vždy v dvoch častiach za sebou.

​Druhú sériu Prázdnin nakrúcala JOJ v lete. Dej novej 10-dielnej série sa bude odohrávať po roku, opäť počas letných prázdnin. Tentokrát však hlavní hrdinovia vyrazia na chalupu na Kopanice aj s manželkami. Do zostavy pribudne aj nový prírastok – polročný Oskarko Marcínek, syn Zdena a Klaudie.

Prvú sériu rodinného seriálu Prázdniny uviedla JOJ vlani od 18. januára. Seriál si hneď po uvedení získal priazeň divákov a stal sa najsledovanejším pôvodným nespravodajským programom prvých troch mesiacov na Slovensku. Už prvá epizóda dosiahla nadpriemernú sledovanosť 13,9 percenta a 38,2 percentný podiel na trhu v cieľovej skupine divákov 12-54 rokov. Pozrelo si ju 693-tisíc divákov nad 12 rokov. Aj nasledujúce epizódy seriálu si udržali nadštandardnú sledovanosť, hoci už žiadna z ďalších častí nedosiahla výkon prvej časti. Každá z 10 častí však bola lídrom trhu v čase svojho vysielania, a to v oboch cieľových skupinách divákov.

TV JOJ

​Nedeľné večery budú od 18. februára patriť Rozborilovej šou. V siedmom nebi sa vráti s novými príbehmi na obrazovky po dvoch mesiacoch. Pomáhať budú opäť celebrity - Nela Pocisková bude pomáhať v medializovanom príbehu mamičky, ktorá počas pôrodu utrpela popáleniny, a nebudú chýbať ani politici, tentokrát Igor Matovič ci manželia Lajčákovci. 

Siedmemu nebu bude na Jednotke konkurovať Inšpektor Max a Markíza nasadí na 11. februára novú šou - Dvaja na jedného s moderátormi Adelou Banášovou a Danom Danglom a jedným hosťom, v prvej časti ním bude tenistka Dominika Cibulková. Od 25. februára dostane na Markíze priestor nová séria česko-slovenskej speváckej šou SuperStar.

Novú programovú štruktúru na JOJ doplní od 15. februára aj stand-up comedy show Jána Gorduliča Silné reči. Bude jej patriť priestor vo štvrtok po Inkognite a glosátorskej relácii Sedem.

Silnereci.sk

​Televízia JOJ má na tento rok pripravené alebo pripravuje aj ďalšie projekty: komediálne seriály Semafor, DeLukseMinistri, dve série romantického seriálu Hotel, seriál na motívy knihy Kristíny Farkašovej „Som mama“, netradičnú kriminálku Bodka, mysteriózny triler Trhlina a vráti sa aj Za sklom. Z výpravných šou nebude chýbať siedma séria Česko Slovensko má talent.

O pripravovaných novinkách sme písali aj v týchto článkoch:






01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 23:35