StoryEditor

Česko Slovensko má talent má novú porotkyňu. Nahradí Luciu Bílú

16.04.2018, 14:32
Autor:
hrnhrn
Talentová šou sa vráti na jeseň po dvojročnej pauze na televízne obrazovky JOJ.

Talentová šou sa vráti na jeseň po dvojročnej pauze na televízne obrazovky JOJ. Príprava siedmej sérii Česko Slovensko má talent je v plnom prúde, pred niekoľkými dňami ukončili produkčné tímy okolo režiséra Jeffa Minaříka kastingové víkendy.

Do porotcovského kresla nezasadne v novej sérii známa speváčka Lucie Bílá. So svojím obľúbeným projektom sa rozhodla rozlúčiť po šiestich rokoch. „Prežila som s Talentom nádherných šesť rokov. Bola to skvelá skúsenosť a projekt, ktorý ma veľmi obohatil. Teraz ale musím ísť ďalej. Môj program je tak nabitý, že nie je v mojich silách stihnúť všetko. Preto som sa rozhodla, že svoje kreslo porotcu s láskou prenechám niekomu, kto bude rovnaký nadšenec ako ja. Všetkým súťažiacim a účinkujúcim držím palce a budem všetko s napätím z diaľky sledovať,“ zdôvodnila svoje rozhodnutie známa speváčka. 

Televízie JOJ a Prima sa nakoniec zhodli, že do uvoľneného porotcovského kresla zasadne speváčka a hudobníčka Marta Jandová, ktorá si už porotcovanie vyskúšala dvakrát v Československej SuperStar, v nemeckej speváckej súťaži PopStars či v Hlase Česko Slovenska.

„Vedeli sme od začiatku, že nahradiť Luciu Bílú nebude vôbec jednoduché. Preto sme hľadali dámu, ktorá je vtipná, pohotová, empatická, ale taktiež nekompromisná pri rozhodovaní. Naša voľba padla na Martu Jandovú, ktorá presne tieto atribúty splňuje a sama je tiež skvelou a úspešnou speváčkou,“ vyhlásil Marek Singer, generálny riaditeľ Prima Group.

iDnes.cz / Marta Jandová

​Marta Jandová doplní trojicu porotcov v zložení Jaro Slávik, Diana Mórová a Jakub Prachař. Speváčka sa na novú porotcovskú úlohu nesmierne teší. „Česko Slovensko Má Talent je ďalšia výzva v mojom živote. Zatiaľ som hodnotila len spev a vystúpenia, teraz ma však čaká množstvo iných talentov a pravdepodobne aj netalentov. Som veľmi zvedavá a veľmi sa na to teším,“ prezradila.

Česko Slovensko má talent je úspešným pilierom jesennej a zimnej programovej štruktúry TV JOJ. V tomto roku sa na príprave šou podieľajú dve televízne stanice: slovenská televízia JOJ a česká televízia Prima, ktoré tak nadviazali na spoluprácu z minulosti.

„Česko Slovensko má talent ako jeden z najúspešnejších formátov na našom trhu vstupuje už do siedmej sezóny a som rád, že tento federálny projekt opäť pripravujeme v úzkej spolupráci s našimi českými partnermi z televízie Prima. Na nový ročník sa tak môžu tešiť diváci v oboch krajinách a s ním aj na niekoľko atraktívnych noviniek," uviedol generálny riaditeľ JOJ Group, Marcel Grega.

Víťazom predošlej séria sa stalo dievčenské akrobatické zoskupenie Act 4 Slovakia.

Úspešná talentová šou televízií JOJ a Prima by sa mala takisto vrátiť v budúcom roku na obrazovky. Úspešná talentová šou televízií JOJ a Prima by sa mala takisto vrátiť v budúcom roku na obrazovky. TV JOJ

01 - Modified: 2021-09-15 22:56:20 - Feat.: - Title: Sme národ, ktorý dokáže vyprodukovať úspech, hovorí Jaro Slávik, porotca Česko Slovensko má talent 02 - Modified: 2021-09-09 13:26:18 - Feat.: - Title: Pekné počasie nepraje televíziám. Ani talentová šou nemala toľko divákov ako zvyčajne 03 - Modified: 2021-08-16 12:03:57 - Feat.: - Title: Česko Slovensko má talent má prvú veľkú upútavku. Porotcovia v nej opäť ukážu svoje superschopnosti 04 - Modified: 2021-06-28 19:15:43 - Feat.: - Title: Jojka nakrúca Česko Slovensko má talent. Premiéru má nová moderátorka 05 - Modified: 2021-04-04 09:32:17 - Feat.: - Title: Česko Slovensko má talent bude mať novú moderátorku
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 14:01