StoryEditor

Aj Česi majú svojich Mojsejovcov. Na slovenské obrazovky prichádzajú Štikovci a Koktovci

30.05.2018, 12:21
Autor:
(red)(red)
Prima Plus prináša skutočnú realitu jednej neskutočnej rodiny.

Už dávno nerozbúril šoubiznisové vody žiadny televízny program tak, ako to v ostatných týždňoch urobila show Štiky. Možno to bude tým, že sa v podstate nejedná o žiadnu reality show, ale skutočnú realitu jednej neskutočnej rodiny. Napínavá telenovela z českého rybníčka dorazila aj na slovenské obrazovky. Od nedele 27. mája ju vysiela Prima Plus.

Štikovci a Koktovci. Na Slovensku o nich zrejme doteraz počul len málokto. A málokto by o nich počul aj v Čechách, kde ich tiež pred rokmi poznali len susedia a známi. Lenže potom prišiel rok 2011 a všetko sa zmenilo. Zrazu plnili stránky českého bulváru.

FTV Prima

​Dvadsiateho mája 2011 mala Ornella Štiková prvé rande s multimilionárom Josefom Koktom. Spočiatku to vyzeralo, že bude len jednou z mnohých, ale modelka a študentka prestížnej strednej školy sa zamilovala a otehotnela. Začala sa mediálna štvanica, ktorá skončila tretím rozvodom Josefa Koktu a jeho štvrtou svadbou.

FTP Prima

To však už bol pre chybné investičné rozhodnutia z multimilionára bývalý multimilionár. Na prekvapenie mnohých, bulvár nevynímajúc, Ornella pri svojom mužovi zostala, vzala do svojich rúk aj rodinnú kasu a spolu vychovávajú syna Quentina.

FTV Prima

​​Popri Ornelle sa však do pozornosti dostala aj jej rodina a najmä neprehliadnuteľná matka Monika, nespochybniteľná hlava rodiny. Ako pri nakrúcaní programu priznala, bola to práve ona, kto prilieval olej do ohňa mediálneho ošiaľu okolo vzťahu jej dcéry a Josefa. S jediným cieľom – dostať „Pepu“ k Ornelle.

FTV Prima

​Jej vlastné manželstvo s rodinne založeným a pokojným Michalom patrí k tým búrlivým. Buď spolu bojovali, alebo naopak, žili v extrémnej eufórii. Monika bola dlho v manželstve kvôli deťom. Teraz ale hovorí o rozvode.

FTV Prima

​A vo vzťahu sa nenudí ani ich mladšia dcéra Charlotte, ktorá túži po kariére speváčky. So svojím slovenským priateľom Ifkom, pochádzajúcim z Popradu, sú však sami ako dve rozbušky. Ifko sa živí ako kontrolór, viac než práca ho však baví rap a móda. Chcel by precestovať Ameriku, kúpiť si motorku a natáčať videoklipy.

FTV Prima

​Každý z nich má starosti, sny, lásky i radosti. Sú vášniví a často sa nezhodnú. Je to jedna veľká, emóciami nabitá rodina. A pokiaľ ste si mysleli, že už vás nič nemôže prekvapiť, tak táto rodina vás vyvedie z omylu...

Televízny štáb televízie Prima strávil s touto rodinou celé tri mesiace od decembra 2017 do februára 2018. Každý deň pritom nakrúcali vyše dvanásť hodín, pričom plány nakrúcania sa menili z hodiny na hodinu a štáb reagoval na aktuálne dianie v rodine.

Členovia štábu to pritom nemali jednoduché, v dome rodiny mali len obmedzený priestor a každý si dokonca musel nosiť prezúvky.

Celé nakrúcanie mohlo byť pritom márne už na Vianoce, keď došlo medzi Monikou a Josefom ku veľkému konfliktu a vyzeralo to, že v rodine nebudú nielen Vianoce, ale ani žiadna možnosť pokračovať v spoločnom nakrúcaní.

Ako to napokon dopadlo a ako si žijú Štikovci a Koktovci, prezradí program Štiky, ktorý uvádza televízny kanál Prima Plus od nedele 27. mája o 20.15.

01 - Modified: 2019-08-19 13:21:27 - Feat.: - Title: V nedeľu spoznáme Česko-Slovenskú Miss, federálna súťaž krásy sa vracia po 26 rokoch 02 - Modified: 2019-08-14 08:43:11 - Feat.: - Title: Speváčka Marta Jandová bude mať svoju talkshow 03 - Modified: 2018-10-01 09:32:36 - Feat.: - Title: Ano, šéfe! končí. Pohlreich sa predstaví v poslednej časti gastronomickej reality šou 04 - Modified: 2018-10-01 08:48:47 - Feat.: - Title: Ano, šéfe! sa vracia na slovenské obrazovky. Pohlreich sa predstaví v poslednej sérii 05 - Modified: 2018-06-27 14:21:45 - Feat.: - Title: Česko v priamom prenose aj na slovenských obrazovkách. Prima štartuje novú éru spravodajstva
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 04:10