ČSFD
StoryEditor

Ďalšiu bondovku s Danielom Craigom nakrúti Američan Cary Fukunaga

20.09.2018, 21:30
Autor:
ČTKČTK
Nahradí britského režiséra Dannyho Boylea, ktorý po nezhodách v auguste odstúpil.

Ďalší film z kultovej série príbehov o agentovi 007 Jamesovi Bondovi nakrúti 41 ročný americký režisér Cary Fukunaga. Informovali o tom dnes producenti snímky. Nakrúcanie začne 4. marca budúceho roku v študiách Pinewood blízko Londýna. V kinách by mal mať film premiéru 14. februára 2020.

"Sme uchvátení spoluprácou s Carym. Jeho všestrannosť a jeho novátorstvo z neho robia vynikajúcu voľbu pre naše nasledujúce dobrodružstvo s Jamesom Bondom," uviedli na twitteri producenti Michael Wilson a Barbara Broccoli.

​​Fukunaga, ktorý nakrútil napríklad prvé diely oceňovaného seriálu televize HBO Temný prípad (True Detective) alebo oceňovaný film Beštia bez vlasti (Beasts of No Nation), v bondovskom projekte nahradí známeho britského filmára Dannyho Boylea (Trainspotting, Milionár z chatrče). Boyle z bondovky v auguste vycúval kvôli "tvorivým nezhodám".

Dvadsiaty piaty film o agentovi Jej veličenstva má zatiaľ pracovný názov Bond 25. Už piatykrát, a pravdepodobne naposledy, stvárni hlavnú rolu Daniel Craig.

01 - Modified: 2020-01-15 06:47:37 - Feat.: - Title: Pieseň k novému Bondovi naspieva Billie Eilish
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 17:50