StoryEditor

Veľká noc v televíziách: Premiéry kinohitov a animovaných rozprávok

30.03.2020, 08:00
Autor:
hrnhrn
Televízie odvysielajú počas veľkonočných sviatkov viacero filmových kinohitov v televíznej premiére.

Hoci aktuálna mimoriadna situácia a zastavenie výroby televíznych relácií poznačilo programovú štruktúru televízií, vysielanie počas veľkonočných sviatkov výraznejšie nezasiahne. Televízie prinesú premiéry viacerých kinohitov posledných rokov ako Wonder Woman, Tomb Rider, Ženy v behu alebo animované komédie Sherlock Gnomes či Zootropolis.

Veľký piatok (10. apríla)

Ešte než sa stala Wonder Woman, podstúpila princezná Amazonek Diana tréning, ktorý z nej urobil neporaziteľnú bojovníčku. Vyrastala v chránenom ostrovnom raji až do doby, kedy na ich pobreží havaroval americký pilot a rozprával im o masívnom konflikte, zúriacom v okolitom svete. Diana opúšťa bezpečie domova s presvedčením, že dokáže hrozbu zastaviť. Diana bojuje po boku mužov vo vojne, ktorá má ukončiť všetky konflikty a objavuje plný potenciál svojich schopností ... a svoj skutočný údel. Ešte než sa stala Wonder Woman, podstúpila princezná Amazonek Diana tréning, ktorý z nej urobil neporaziteľnú bojovníčku. Vyrastala v chránenom ostrovnom raji až do doby, kedy na ich pobreží havaroval americký pilot a rozprával im o masívnom konflikte, zúriacom v okolitom svete. Diana opúšťa bezpečie domova s presvedčením, že dokáže hrozbu zastaviť. Diana bojuje po boku mužov vo vojne, ktorá má ukončiť všetky konflikty a objavuje plný potenciál svojich schopností ... a svoj skutočný údel. YouTube

​Televízie odštartujú sviatočné vysielanie doobedňajším blokom rozprávok pre deti. Poobedie na Markíze bude patriť rodinným komédiám, ako napríklad americkému hranému filmu Medveď Yogi či českej komédii z roku 2015 Andílek na nervy. Televízia Joj odvysiela v premiére prvú časť trilógie Víchor o neskrotnom koňovi a animované rozprávky Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie a Leví kráľ.

​V hlavnom vysielacom čase odvysiela Markíza televíznu premiéru kinohitu z roku 2017 Wonder Woman, televízia Joj zase animovanú rozprávku Na vlásku doplnenú historickou drámou Most špiónov.

Večer na Jednotke bude patriť dvojdielnemu talianskeho životopisnému filmu o pápežovi Františkovi Volajte ma František. Dvojka uvedie premiéru rodinnej ságy Mediciovci III: Vznešený rod.

Biela sobota (11. apríla)

Ženy v behu Ženy v behu CinemArt SK

​Poobede uvedie Markíza romantickú komédiu Chlap na roztrhanie, televízia Joj prinesie druhú časť trilógie Víchor a v premiére českú kuchársku reality šou Rozpáľ to, šéfe!.

Hlavné večerné vysielanie bude patriť opäť filmovým premiéram. Televízia Markíza uvedie premiéru úspešnej českej komédie minulého roku Ženy v behu. Televízia Joj uvedie v premiére americký film z roku 2017 Veľký dar s Chrisom Evansom, nasledovať bude rovnako premiéra kanadského trileru Dámska jazda z roku 2017.

Jednotka RTVS uvedie v premiére slovenský film režiséra Ivana Pokorného Uzly a pomaračne nasledovaný romantickým filmom Love song s Keirou Knightley a Markom Ruffalom. Dvojka uvedie slovenský film Mariany Čengel Solčanskej Legenda o lietajúcom Cypriánovi.

Veľkonočná nedeľa (12. apríla)

Forum Film

​Markíza počas dňa zreprízuje filmy vysielané v predchádzajúcich dňoch, večer bude patriť ďalšiemu vydaniu speváckej šou SuperStar a po nej premiére dobrodružného filmu Maximum Ride z roku 2016.

Doobedie na obrazovke Joj bude patriť rovnako reprízam filmov, poobedie zase pravidelným magazínom Nová záhrada, Na chalupe a Nové bývanie. Večer odvysiela telvízia Joj ďalšiu filmovú premiéru - triler Tomb Raider z roku 2018 s Aliciou Vikander v hlavnej úlohe.

Jednotka RTVS uvedie maďarsko-česko-slovenskú dobovú veselohru z roku 1958 Dáždnik svätého Petra a Dvojka premiéru triptychu SĽUK.

Veľkonočný pondelok (13. apríla)

Zootropolis

​Doobedie na Markíze bude rozprávkové, poobede televízia odvysiela Madagaskar 2: Útek do Afriky a Shrek 2, podvečer reprízu sobotňajšej komédie Ženy v behu. Večerné vysielanie bude patriť opäť filmovej premiére, tentokrát to bude akčná francúzska komédia Taxi 5.

Doobedie na obrazovke Joj bude patriť animovaným rozprávkam Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie, klasike Leví kráľ či Na vlásku. Poobede televízia uvedie záver trilógie Víchor a premiéru animovanej komédie Sherlock Gnomes. Večer doplní vysielanie ďalšia animovaná rozprávka, televízia uvedie v premiére úspešnú anomivanú komédiu z roku 2016 Zootropolis.

Jednotka RTVS odvysiela premiéru koncertu Mira Žbirku: 40 rokov na scéne. Dvojka uvedie slovenskú drámu Domáca opatera, hudobný dokument The Beatles – roky na turné a televíznu premiéru slovenskej road movie z roku 2018 Lada svetom.

01 - Modified: 2020-05-11 13:21:05 - Feat.: 0 - Title: Strategický online denník: Prinášame najnovšie informácie z marketingu a médií v čase pandémie 02 - Modified: 2020-04-02 08:37:25 - Feat.: 0 - Title: Máme pripravených viacero krízových scenárov, hovorí šéf Markízy 03 - Modified: 2020-04-02 08:39:57 - Feat.: 0 - Title: Život v televízii sa ani počas tejto mimoriadnej situácie nezastavil, hovorí šéf televízie Joj 04 - Modified: 2020-03-27 14:48:21 - Feat.: 0 - Title: Zostali sme doma. To je názov novej relácie, ktorú prináša televízia Joj 05 - Modified: 2020-03-27 06:17:27 - Feat.: 0 - Title: Oteckovia nateraz končia. Markíza ich sťahuje z obrazovky 06 - Modified: 2020-03-25 08:15:37 - Feat.: 0 - Title: RTVS odkladá spustenie štvrtého okruhu Šport 07 - Modified: 2020-03-30 11:59:15 - Feat.: 0 - Title: Programové tipy HBO na apríl: Vtedy v Hollywoode, Lego príbeh 2 či Bludné kruhy 08 - Modified: 2020-03-20 12:38:45 - Feat.: 0 - Title: Marcové tipy HBO: Westworld 3, Toy Story 4 či Spiderman: Ďaleko od domova 09 - Modified: 2020-01-25 19:39:45 - Feat.: 0 - Title: Najlepšie seriály roku 2019, ktoré sa oplatí vidieť
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 14:07