MY
StoryEditor

Piešťanský týždenník prechádza do Petit Pressu

04.11.2016, 13:36
Autor:
imim
Do mediálneho domu Petit Press pribudol tridsiaty regionálny titul.

Týždenník mapujúci regionálne dianie v Piešťanoch a okolí Piešťanský týždeň od novembra vydáva vydavateľstvo PETIT PRESS.  Zmena vydavateľa nebude mať dosah na obsah a grafiku, tie zostávajú nezmenené.

Do mediálneho domu Petit Press pribudol tridsiaty regionálny titul MY Piešťanský týždenník. Vydavateľstvo prebralo vydávanie týždenníka od novembra, už najbližšie číslo vychádza s upravenou hlavičkou s logom MY a novým televíznym magazínom Fotelka.

„Sme radi, že nám v sieti regionálnych týždenníkov MY pribudol Piešťanský týždeň a tým sme opäť o krok bližšie k nášmu cieľu vytvoriť najpredávanejší týždenník na Slovensku,“ povedal Milan Mokráň, riaditeľ divízie regionálnych týždenníkov Petit Press-u v tlačovej správe.

Vo všetkých okresoch

Týždenník Piešťanský týždeň patril doteraz do portfólia spoločnosti WINTER média. Vychádza 25 rokov. Prvé vydanie týždenníka vyšlo 30. apríla 1991 na štyroch stranách formátu A3. V krátkom období vychádzal dva razy v týždni, neskôr sa vrátil k týždennej periodicite. Dnes má 24 plnofarebných strán a pribúda televízny magazín. Šéfredaktorom je Jozef Vojčiniak.

Sieť titulov MY vychádza v náklade 130-tisíc kusov a pokrýva všetky okresy na Slovensku. Jedinečný regionálny obsah ho robí regionálnym mediálnym lídrom a ako potvrdil Mokráň, má ambíciu presadiť sa ako jednotka na trhu aj v predaji. Regionálne týždenníky MY okrem printu spravujú aj sieť ultraregionálnych web a FB stránok a skupín, divíznou šéfredaktorkou je Jana Paulovská.

Portfólio

Vydavateľstvo Petit Press sa zameriava predovšetkým na mienkotvorné médiá. Vydáva denníky SME, Uj Szó a Korzár, regionálne týždenníky MY, týždenník Vasárnap v maďarskom jazyku, dvojtýždenník Profit, The Slovak Spectator - jediný dvojtýždenník na Slovensku vydávaný v anglickom jazyku a sieť bezplatných novín ECHO.

Prevádzkuje sieť webstránok združených pod doménami sme.sk a ujszo.com. Zamestnáva viac ako 600 ľudí a okrem vydavateľských aktivít prevádzkuje dve tlačiarne v Bratislave a Košiciach, ktoré tlačia päť slovenských a dva zahraničné denníky a veľké množstvo novinových titulov s týždennou alebo nižšou periodicitou.

01 - Modified: 2023-09-12 08:08:17 - Feat.: - Title: Petit Press a Respect APP s novou kampaňou. Komunikujú zlúčenie novín Korzár a SME 02 - Modified: 2023-08-03 07:43:14 - Feat.: - Title: Audio reklama: Vyhralo ticho a Čas na seba 03 - Modified: 2023-06-21 11:59:05 - Feat.: - Title: Vydavateľstvá veria, že podcasty budú významne ziskovým kanálom 04 - Modified: 2023-03-13 09:54:20 - Feat.: - Title: Alexej Fulmek: Neustále upozorňujem na chyby novinárov. Médiá musia byť objektívne a názor si majú vytvárať čitatelia 05 - Modified: 2021-04-22 14:21:34 - Feat.: - Title: Fico privítal Sorosa na Slovensku. Opäť vytiahol stretnutie Kisku a zaútočil na médiá
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 08:50