AlzaBox
StoryEditor

Nová služba Alza.sk: Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!

03.07.2023, 15:34
Autor:
redred

Alza.sk, leader v oblasti elektroniky, spúšťa revolučnú službu. Objednávky vytvorené do polnoci dodáva do AlzaBoxov hneď na druhý deň ráno. Táto unikátna služba je tak novo dostupná na území celého Slovenska.  

Zákazníci z Bratislavy, Žiliny, Košíc či Prešova,  ale aj Veľkého Krtíša môžu objednávať na Alza.sk tesne pred spaním, a to až do polnoci. Hneď ráno im príde SMS s informáciou o doručení do vybraného AlzaBoxu. Internetový predajca Alza.sk tak pokračuje vo svojom pro-zákazníckom prístupe, čím rapídne skrátil čas doručenia do výdajných schránok.  

„Na celom Slovensku máme teraz takmer 600 boxov a všimli sme si, že veľa zákazníkov objednáva vo večerných hodinách s doručením do AlzaBoxov. A my ich jednoducho nechceme nechať zbytočne dlho čakať. Preto prichádzame s touto jedinečnou službou, kedy zákazník, ktorý si napríklad v Bratislave objedná svoj tovar o 23:59, tak si ho následne môže vyzdvihnúť v ním zvolenom AlzaBoxe už na druhý deň o 8. hodine ráno,” vraví Andrea Slaná, country manažérka Alza.sk a dodáva:

„Len pre predstavu, keď objednávku obdržíme o 23:59, tak ju už približne za 4 hodiny vkladáme do boxu v Bratislave. Rýchlosť a spokojnosť zákazníka je pre nás na prvom mieste a vďaka tejto revolučnej službe sme tak zase o krok bližšie k nášmu cieľu a misii spoločnosti: "Tvoríme svet, kde každý môže prežiť radosť z nákupu myšlienkou a doručenie teleportom.”

Pri každom produkte, kde Alza.sk túto službu ponúka, nájde zákazník v aplikácii alebo na webe mapu s presným časom doručenia. „Zákazník si navyše môže objednať tovar aj v piatok večer a nájde ho v AlzaBoxe už v sobotu ráno. Do AlzaBoxov totiž doručujeme aj cez víkendy. Služba Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš funguje 7 dní v týždni,” dodáva Andrea Slaná.

Doručenie do AlzaBoxov patrí medzi obľúbené spôsoby dodania objednávok z Alza.sk, volí ho viac ako 50 percent zákazníkov. Navyše s unikátnym členským programom AlzaPlus+ majú zákazníci doručenie zadarmo. Objednávku si potom stačí jednoducho vyzdvihnúť, napríklad cestou z práce. AlzaBoxy sú navyše šetrnejšie aj k životnému prostrediu.

„Podľa našich dát prejde balíček doručovaný do AlzaBoxu o tridsať percent kratšiu trasu ako ten, ktorý sa doručuje na adresu, takže jeho uhlíková stopa je nižšia,“ vysvetľuje Oliver Frčo, špecialista dopravy Alza.sk.

Prostredníctvom formulára môžu ľudia posielať podnety na otvorenie ďalších AlzaBoxov a rozšírenie unikátnej služby doručenia. Spoločnosť všetky prejde a vezme ich do úvahy pri plánovaní ďalších miest, kde AlzaBoxy otvorí.  

01 - Modified: 2022-10-06 05:55:56 - Feat.: - Title: Alza spúšťa vianočnú kampaň a predstavuje aj novú marketingovú riaditeľku 02 - Modified: 2021-12-09 13:22:06 - Feat.: - Title: Alza si do svojej vianočnej kampane prvýkrát prizvala influencerov 03 - Modified: 2021-10-08 07:31:34 - Feat.: - Title: Alza doručuje do kufrov áut 04 - Modified: 2021-09-30 10:52:42 - Feat.: - Title: Alza otvorila nový slovenský showroom 05 - Modified: 2020-10-21 18:26:50 - Feat.: - Title: Vianoce v Alze začínajú. Alzák otvára svoju vianočnú dielňu
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:27