NATPE v Budapešti
StoryEditor

Najväčší televízny veľtrh regiónu už volá vystavovateľov

22.01.2014, 07:00
Veľtrh NATPE sa prvýkrát uskutoční v Prahe. Organizátor avizuje účasť najväčších amerických distribútorov.

Organizátor najväčšieho televízneho veľtrhu v regióne strednej a východnej Európy NATPE||Europe práve otvára registrácie a predaj plôch pre distribútorov.

Veľtrh NATPE sa vôbec prvýkrát uskutoční v Prahe. Organizátor avizuje účasť všetkých hlavných amerických štúdií a sľubuje aj premietania noviniek. Hovorí dokonca o sebe, že je jediný dôležitý televízny event v Európe venovaný stredo- a východoeurópskemu regiónu. Prezident organizácie NATPE Rod Perth sľubuje špeciálne sprievodné akcie, párty a príležitosti na networking. "Chystáme tiež  množstvo špeciálnych aktivít zameraných na región, ktoré ocenia predajcovia aj nákupcovia," uviedol v tlačovej správe. Napríklad konferencie s odborníkmi sa minulý rok ukázali ako žiaduce a NATPE ich plánovalo posilniť, ako povedal Perth v rozhovore pre Stratégie.

NATPE sa predošlé roky konalo v Budapešti. Presun má byť príležitosťou oživiť tento veľtrh, od Prahy si sľubujé viac flexibility. Novinkou tiež bude, že všetky aktivity veľtrhu sa dostanú pod jednu strechu. V Budapešti bol samotný veľtrh a predajcovia v hoteli Sofitel, kým screeningy sa konali inde. Prečítajte si viac o presune z Budapešti do Prahy.

NATPE||Europe sa bude konať od 23. do 26. júna 2014 v Hilton Prague Hoteli.

Boli sme na poslednom NATPE||Budapest:

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 23:18