Anna Šišková a Roman Luknár v seriáli Kukučka. Foto: TV MarkízaTV Markíza
StoryEditor

Nový seriál Kukučka sa blíži. Termín štartu je už známy

20.08.2015, 16:26
Markíza zaraďuje do programu nový slovenský seriál Kukučka. Už je známy termín, herci, obsah prvej časti aj ďalšie podrobnosti.

Televízia Markíza odkryla, kedy začne vysielať nový pôvodný seriál Kukučka. Podľa práve zverejnených programových plánov to bude 7. septembra.

Kukučka pôjde od pondelka do piatka o 17:50 a bude zabezpečovať nábehovú krivku pre Televízne noviny. Doteraz tam Markíza mala Rodinné prípady a v silnej sezóne Chlapov neplačú, tých však ukončila. Chlapi na jar prinášali podiely okolo 25-27 % v 12-54, pozrite si ich podrobné výsledky.

Konkurenciou Kukučky bude jojkárska šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Vysiela sa už od tohto týždňa a s takouto sledovanosťou odštartovala. Od 7. septembra sťaží podmienky aj Jednotka RTVS, ktorá začne vysielať premiérové časti 5 proti 5.

"Bude plný nielen napínavých scén a zápletky, ktoré vás nenechajú chladnými, ale milovníci ľúbostných scén si prídu na svoje v tomto, podľa nás, jednom z najromantickejších príbehov lásky," hovorí Markíza o svojom seriáli stanica. Zahrajú si v ňom Alexander Bárta, Anna Šišková, Roman Luknár, Ľubo Roman a ďalší. Viac informácií o Kukučke.

 

O čom bude Kukučka

Nový slovenský rodinný seriál

Vysielanie: od 7. septembra vždy v pondelok až piatok 17:50-19:00, TV Markíza

Herci: Matúš Kvietik, Mária Havranová, Alexander Bárta, Maroš Kramár, Ľuboš Kostelný, Anna Šišková, Roman Luknár, Daniel Žulčák

Anotácia prvej časti: Juraj sa vydá z Ameriky na Slovensko splniť posledné prianie svojej matky. Táňa Jablonská s rodinou vlastnia penzión s pekárňou a pomáhajú v dedine s prípravami slávností svätojánskych ohňov. Miloša Paludu vyhodia z práce a on znova siahne po alkohole… (zdroj: TV Markíza)

 

Aktuálna televízna kampaň na Kukučku:

https://youtu.be/X5daePEaoqI

https://youtu.be/AmrhYtueUgY

https://youtu.be/QPOmJ2F2Nps

https://youtu.be/3C5BAcy7ivA

https://youtu.be/A_ayT5pbXtU

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 13:40