StoryEditor

Nivy sú takmer vo finále. Fasády nového centra boli ukončené inštaláciou loga

22.06.2021, 19:45
Autor:
redred
Príbeh centra Nivy sa začal písať 1. októbra 2017 a dnes je takmer pripravený privítať prvých návštevníkov.

Multifunkčný projekt v novom centre Bratislavy odhalil poslednú časť svojej fasády. Inštaláciou nového loga Nivy tak začína svoju novú etapu a pripravuje sa na budúcich návštevníkov. Mix obchodov a služieb, autobusovej stanice a celoročnú tržnicu pod zelenou strechou si Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta budú môcť užiť ešte tento rok.

Hoci posledný rok prial máloktorému segmentu, práce na centre Nivy neutíchajú. Nájomcovia jednotlivých prevádzok už pripravujú svoje interiéry na blížiace sa otvorenie. V pokročilých fázach prípravy svojich prevádzok sú showroom Alza, potraviny Yeme, obľúbený McDonald’s a mnohí iní.

Rovnako aj interiér centra, ktorý sa pri svojej architektúre inšpiroval prírodou, je už pripravený na inštaláciu posledných interiérových prvkov. Pribúdajú drevené obklady desiatok eskalátorov, ktoré zaručia jednoduchý pohyb po centre.

HB Reavis

​Zelené zóny zapúšťajú korene

Zelená je neoddeliteľnou súčasťou identity centra Nivy, čo potvrdzujú aj unikátne zelené fasády. Na samotnej streche Nív sa dosádzajú posledné rastliny, ktoré doplnia už vysadených 134 stromov. Dokončuje sa montáž prvkov ako lavičky, herné prvky detských ihrísk či tartan bežeckého okruhu dlhého 500 metrov. Zelená strecha Nív tak bude onedlho plná atrakcií pre rodiny s deťmi, športovcov, ale aj milovníkov mestského života.

HB Reavis

Zelená aj pre inovácie

Príbeh centra Nivy sa začal písať 1. októbra 2017 presťahovaním bratislavskej autobusovej stanice a dnes je takmer pripravený privítať prvých návštevníkov. Na Nivách sa bude stretávať staré s novým, pokojný život starej štvrte s ruchom veľkomesta, veľké značky s malými prevádzkami, cestujúci s obyvateľmi z okolitých bytov. Nivy budú mať skrátka mnoho tvárí.

Návštevníci centra Nivy sa môžu tešiť na vlajkové prevádzky viacerých značiek a tiež na novinky na trhu, ako napríklad Zara Home a Oysho od Inditex. Na Nivy sa vráti aj Pošta v novom a modernom šate a na svoje si prídu aj fanúšikovia módy lokálnych dizajnérov.

Na trhu známa značka YEME otvorí na Nivách okrem potravín aj svoju prvú bezlepkovú pekáreň, Alza má pre návštevníkov Nív pripravený výnimočný showroom s podzemným Alza Drive, McDonald´s pripravil McDrive priamo z ulice Mlynské nivy.

Aj napriek ťažkej situácii, v ktorej sa za posledný rok ocitol gastro segment, nebude chýbať gastro zóna na podlaží Tržnice Nivy. Tá postupne prinesie kombináciu zážitkového streetfoodu, reštaurácií, obchodov s delikatesami, fastfoodu a tiež predajcov lokálnych produktov. Tržnica Nivy je už viac ako rok v online prostredí ako vôbec prvá online tržnica na Slovensku. 

Toto sú Nivy!

Identitu značky nastavila agentúra Wiktor Leo Burnett, ktorá pripravila aj launch kampane. Jednou z inšpirácií na vznik identity bol aj architektonický koncept projektu z dielne londýnskeho štúdia Benoy, ktorý v jednotlivých prvkoch interiéru aj exteriéru čerpal z prírody. Vznikol originálny koncept plný farieb, nepravidelných organických tvarov a textúr dreva, betónu, tartanu, listov, oblečenia či potravín.

​​Viac informácií nájdete na www.nivy.com.

01 - Modified: 2021-06-22 17:56:23 - Feat.: 0 - Title: Takto budú vyzerať a komunikovať NIVY
01 - Modified: 2021-07-01 12:58:43 - Feat.: - Title: PR komunikáciu Nivy centra zastreší agentúra ReputationN 02 - Modified: 2021-06-22 17:56:23 - Feat.: - Title: Takto budú vyzerať a komunikovať NIVY 03 - Modified: 2021-06-08 12:33:43 - Feat.: - Title: Digitálnu komunikáciu Nív zastreší agentúra PS:Digital
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 10:12