StoryEditor

Všetko čo mám rád sa vracia. Odštartuje už na začiatku mája

24.04.2018, 17:00
Autor:
hrnhrn
Aktualizácia: V rovnaký deň JOJ spustí aj Všetko čo má Ander rád.

Hudobno-zábavnú šou Všetko čo mám rád uviedla televízia JOJ v júni minulého roka. Na konci septembra k nej pridala v druhej časti večera aj špeciál Všetko čo má Ander rád. Poslednú časť odvysielala na Silvestra, špeciálny zostrih najúspešnejších častí relácií sa stal najsledovanejším programom dňa.

Klasická ľudová zábava sa hneď po odštartovaní stala najsledovanejším programom dňa a aj ďalšie vydania relácie si divákov udržali. JOJ tak po dlhšom čase ovládla problematický piatkový večer a dokázala úspešne konkurovať Milujem Slovensko na Jednotke aj Farme na Markíze. Všetko čo mám rád sa stalo viackrát tiež lídrom piatkového prime time.

Ondrej Kandráč, Všetko čo mám rád Maroš Ďatko - TV JOJ

​Obľúbená relácia sa vráti na obrazovky v piatok 4. mája, rovnako s hudobným doprovodom Ondreja Kandráča so skupinou. Hosťami prvej časti budú spevák Adam Ďurica a moderátorka Lenka Čviriková Hriadeľová, o týždeň neskôr privíta moderátor Štefan Skrúcaný expremiérku Ivetu Radičovú a herca Mariána Labudu ml.

Relácii budú konkurovať kvíz Čo ja viem na Jednotke, seriál Milenky na Markíze a neskôr aj hokejové Majstrovstvá sveta.

TV JOJ

Všetko čo má Ander rád mal pôvodne dostať priestor v novom vysielacom čase – v sobotu podvečer. Napokon JOJ mení program a polhodinový špeciál s Anderom odštartuje súčasne s Všetko čo mám rád, po ktorom bude nasledovať, rovnako ako v predošlej sezóne.

Nová šou Pošli ďalej, ktorej pilotnú časť s celebritnými súťažiacimi z Inkognita uvedie JOJ v piatok 26. apríla, zopakuje v soboru podvečer o 17:40. Televízia zatiaľ neavizuje ďalšie pokračovania.

01 - Modified: 2018-04-10 13:11:07 - Feat.: 0 - Title: JOJ prináša novú súťažnú šou. Odštartuje ju v piatkovom prime time 02 - Modified: 2018-04-16 12:05:28 - Feat.: 0 - Title: Za sklom sa vracia. JOJ potvrdila termín štartu 03 - Modified: 2018-04-15 16:01:46 - Feat.: 0 - Title: Prvá séria Mileniek skončila. Markíza pokračuje bez prerušenia s ďalšou
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:10