StoryEditor

Marcel Grega, šéf TV JOJ: Prečo vraciame Panelák

Rozhodnutie ukončiť Panelák po takmer ôsmich rokoch vysielania bolo jedno z najťažších.

Panelák bol s Jojkou spätý neuveriteľných 15 sezón a stal sa jej charakteristickou značkou. Budoval imidž televízie a vytvoril si nesmierne silnú komunitu divákov, ktorú má spomedzi seriálov na sociálnych sieťach dodnes najväčšiu.

Pre veľké fanúšikovské zázemie sa rozhodnutie ukončiť dlhoročný pilier nášho večerného programu nerodilo ľahko. Cítili sme, že Panelák potrebuje oddych, no zároveň má stále veľký potenciál. Aj keď nebolo jasné kedy a v akej podobe, o návrate Paneláka sme začali uvažovať hneď po jeho dovysielaní.

TV JOJ na budúci rok čaká významné výročie a zhodli sme sa, že na oživenie Paneláka je správna príležitosť. Diváci tento seriálový fenomén pustili do svojich životov na niekoľko rokov, dopriali mu neuveriteľné úspechy a chceme sa im za to dostatočne poďakovať. Nové časti Paneláka k 15. narodeninám Jojky sú darčekom pre našich výnimočných divákov a jeho verných fanúšikov.

Rozhodnutie vrátiť Panelák podporil aj samotný trh, keď ani po vyše roku od ukončenia seriálu dopyt po takomto žánri nevymizol. V súčasnosti je o to väčší, že podobný typ programu na obrazovkách chýba.

Panelák je vďačný moderný seriál, aké vídame vo svete, vraciame sa tak k nemu radi. Postavený je na blízkom vzťahu s divákmi, prináša každodenné témy, situačný humor, ale aj vážnejšie situácie, ktoré patria k životu. Vďaka spôsobu výroby dokáže reagovať na tie najaktuálnejšie spoločenské udalosti a jeho dej tak plynie v reálnom čase spoločne so životmi divákov.

Návrat seriálu staviame na spojení našich skúseností a najlepších tvorcov, ktorí už na nových častiach pracujú. V minulosti stihol Panelák objaviť veľké talenty a poskytol priestor pre rast tak hereckých, ako aj režisérskych osobností, čo bude jednou z jeho úloh aj v ďalšom pokračovaní.

Panelák v súčasnosti rovnako ideálne zapadne do nášho seriálového portfólia. Aktuálne pripravujeme projekty pre najširšie spektrum divákov v našej histórii a Panelák má v tomto smere nezastupiteľné miesto. V spojení s kratšími sériami bude ideálnou kombináciou, vďaka čomu si to svoje budú môcť nájsť fanúšikovia rôznych žánrov aj produkcií.

01 - Modified: 2022-03-02 13:54:21 - Feat.: - Title: Televízia JOJ dnes oslavuje 20. narodeniny 02 - Modified: 2021-08-13 13:42:12 - Feat.: - Title: Televízia Joj predstavila jesenné novinky. V nových seriáloch stavila na emócie 03 - Modified: 2021-08-06 11:06:13 - Feat.: - Title: Platený videoportál aj športovú stanicu chceme spustiť už v tomto roku, hovorí obchodný riaditeľ skupiny JOJ 04 - Modified: 2021-03-12 09:55:21 - Feat.: - Title: Ranné noviny televízie Joj oslavujú tretie narodeniny 05 - Modified: 2021-03-08 11:36:02 - Feat.: - Title: TIPOS Talent týždňa je späť
menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 13:26