Majstrovstvá v Exceli. Áno, je to možné.
StoryEditor

Digitálny týždeň: Majstrovstvá sveta v EXCELI nie sú výmysel!

15.08.2022, 11:09

A tiež: Tínedžeri opúšťajú Facebook a Z Fold 4 dehonestovaný Mix Fold 2

Tínedžeri opúšťajú Facebook

Naposledy sme v #digitalnytyzden písali, že tínedžeri už strávia viac času na TikToku ako na YouTube. Odliv mladých však podľa uniknutého interného dokumentu postihuje aj Facebook, keď najväčšiu sociálnu sieť využíva len 32% tínedžerov. Naopak, na Instagrame stále zastihnete až 62% mladých, TikTok je na tom však s číslom 70% ešte lepšie. Jednododucho – Facebook sa stale sociálnou sieťou ich rodičov a považujú ho za nudný, nerelevantný a dokonca nevhodný pre svoj mentálny vývoj.

 

Z Fold 4 dehonestovaný Mix Fold 2

Samsung len pred zopár dňami predstavil novú generáciu skladacieho smartfónu Z Fold 4, aby prakticky ihneď upadol do zabudnutia, pretože Xiaomi predstavilo skladačku Mix Fold 2. Tá je väčšia, tenšia, ľahšia a s lepšími parametrami. Samsung teda konečne získava vyzývateľa, pretože doteraz bol trh so skladacími smartfónmi skutočne jedna veľká a nezaujímavá nuda...

 

Majstrovstvá sveta v EXCELI nie sú výmysel!

Ak vám nič nehovoria výrazy ako VLOOKUP, COUNTIFSUMIF, tak ste za posledné roky (= desaťročia) asi žili v jaskyni. OK, toto bolo možno zbytočne tvrdé, ale verili by ste, že americká športová televízia ESPN skutočne vysielala majstrovstvá sveta v Exceli? ESPN ho zaraďuje medzi neuveriteľne populárnu kategóriu e-športov a  stačí si preklikať priložené video pre zistenie, že „Excel – pokročilý“ si nemôže dať do životopisu práve každý:)

 

Meditácie cez Balance

Chcete sa zbaviť stresu, lepšie sa sústrediť, alebo si zlepšiť spánok? Možno sa vám bude pozdávať aplikácia Balance – jedna z množstva meditačných appiek, ktorú sme sa rozhodli vyskúšať.  Dôvod bol jednoduchý, aktuálne je dostupná na rok zadarmo a zároveň sa nám páčilo jej jednoduché používateľské rozhranie. Stiahnite si ju pre iOS/Android a dajte nám vedieť, či sa zapáčila aj vám!

 

ADMA: cenník hodinových sadzieb

Ako potvrdil v rozhovore pre Stratégie prezident asociácie Rastislav Bahurinský, vytvoriť kvalitnú reklamnú kampaň vyžaduje kvalitných ľudí, ktorých musíte rovnako kvalitne zaplatiť. Preto by sa tieto náklady mali niekde odraziť -  vytvorili sme pre vás cenník priemerných hodinových sadzieb, ktorého cieľom je práve poskytnúť zadávateľom reklamy prehľad o hodinových sadzbách na jednotlivých pracovných pozíciách v ADMA členských agentúrach. Podrobnosti nájdete na webe ADMA.sk a tento dokument považujeme za jeden z najdôležitejších, ktorý sme ako ADMA priniesli na slovenský trh.

 

 

01 - Modified: 2020-02-27 08:25:21 - Feat.: - Title: Do kampane o slobode sme (ako inak) prizvali influencerov: Výsledky prevýšili naše očakávania 02 - Modified: 2017-11-03 08:18:23 - Feat.: - Title: Najklikanejšiu kampaň mala v októbri proteínová tyčinka 03 - Modified: 2016-08-26 07:36:16 - Feat.: - Title: Je výmena reklamnej agentúry vždy potrebná?
menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 07:32