StoryEditor

Tvárou Fio banky bude Dano Dangl

28.08.2017, 10:42
Autor:
rmrm
Televízna kampaň zatiaľ beží v Česku, na Slovensku začne od septembra.

Ako Stratégie informoval Zdeněk Kovář z Fio banky, cieľom novej kampane je posilniť povedomie o Fio banke a zdôrazniť výhody jej produktov. „Zamerali sme sa predovšetkým na našu vlajkovú loď, teda účet bez poplatkov, ktorý ponúka viacero benefitov. Napríklad platby v eurách a korunách medzi Českom a Slovenskom zadarmo. A pretože nie sme bankou o jednom produkte, propagujeme v rámci TV kampane aj hypotéku. Ďalšie produkty podporíme v online,“ približuje Zdeněk Kovář.

Kampaň s názvom Nad e-mailamy divákov podľa banky ukazuje, že bankový svet nemusí byť zložitý. V prvom spote s názvom Kozmonauti sa v hlavnej úlohe radcu, sprievodcu a glosátora v jednej osobe predstaví Daniel Dangl. A to popri Jakubovi Kohákovi, ktorý je už dlhšie tvárou Fio banky v ČR.

A prečo sa banka rozhodla práve pre Dana Dangla? „Daniel je výrazná osobnosť s komediálnym talentom a presne zapadá do nášho konceptu TV spotov, ktoré sú hravé, zábavné, možno provokatívne, ale nie nudné. Nechceme byť nudnou bankou a v komunikácii sa toho držíme,“ dodáva Zdeněk Kovář.

TV spoty na Osobný účet bez poplatkov a Hypotéku sú na Slovensku plánované od septembra na staniciach Markíza Group.

Kampaň doplní päť pätnásťsekundových videí určených pre online, bannerová a PPC reklama.

Autorom kampane je kreatívec Pavel Sobek, producentom agentúra Savage. 

01 - Modified: 2022-03-07 07:58:47 - Feat.: - Title: Áno. Fio je banka aj pre kolotočiarov 02 - Modified: 2022-02-18 06:22:25 - Feat.: - Title: Čistý zisk Fio banky rekordne vzrástol 03 - Modified: 2019-01-02 14:56:29 - Feat.: - Title: Nová kampaň Fio banky: TV spoty pripomínajú dokumentárne filmy
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 21:01