StoryEditor

Najväčším darčekom je, keď sme spolu, hovorí Telekom v medzinárodnom vianočnom spote

14.12.2021, 11:05
Autor:
(red)(red)
Vianočná reklama Deutsche Telekom bude nasadená na deviatich trhoch. Na Slovensku štartuje zajtra.

V novom vianočnom spote, ktorý pripravila maďarská agentúra DDB Budapest a zrežírovala Stina Lütz, Deutsche Telekom zachytáva vzťah vnuka a starého otca, ktorí sa síce už dlho nestretli, ale zostávajú počas celého roka v úzkom kontakte vďaka drobným, neohrabaným online stretnutiam. Až sa napokon konečne stretnú zoči-voči na Vianoce.

„Žijeme v náročnom období poznačeným pandémiou, a preto sme sa rozhodli divákom pred sviatkami pripomenúť dobré časy adaptáciou medzinárodnej kampane s milým vianočným príbehom. Na jednej strane sú tu technológie, ktoré zabezpečujeme my a umožňujú zákazníkom ostať kedykoľvek v spojení, na druhej strane vidíme osobný kontakt, ktorý je jednoducho nenahraditeľný. A to je aj hlavné posolstvo kampane: Najväčší vianočný darček je byť spolu,” hovorí Petra Novotná, manažérka značky a marketingovej komunikácie spoločnosti Slovak Telekom.

Reklama vznikla v Maďarsku s miestnou produkčnou spoločnosťou CineSuper. Spot so svojím dojímavým príbehom a odkazom oslavuje osobnú prítomnosť ako ten najväčší darček, aký niekomu môžeme darovať.

Vianočná reklama Deutsche Telekom bude uvedená na deviatich trhoch. Ako prví sa s ňou stretli diváci v Rakúsku a Poľsku. V nasledujúcich týždňoch kampaň odštartovala aj v Maďarsku, Chorvátsku, Českej republike, Čiernej Hore, Severnom Macedónsku, Rumunsku a v tieto dni prichádza aj na Slovensko, pričom využije TV kampaň, online video a sociálne siete.

Kredity kampane:
Klient: Deutsche Telekom
Agentúra: DDB Budapest
Režisér: Stina Lütz
Kamera: John Strandh
Strih: Júlia Hack
Produkcia: Cinesuper
Postprodukcia: Focus Fox Studio
Hudobný skladateľ: Andreas Saag
Pôvodná hudba: Hugh Martin, Ralph Blane

 

01 - Modified: 2023-06-02 13:27:10 - Feat.: - Title: Deutsche Telekom spája mladých Európanov tisíckami bezplatných hudobných zážitkov 02 - Modified: 2022-11-08 07:45:01 - Feat.: - Title: Uistite sa, že sa vaši blízki majú dobre, odporúča Deutsche Telekom vo vianočnom spote 03 - Modified: 2021-05-20 10:54:37 - Feat.: - Title: Telekom uvádza globálnu kampaň Futureproof s Billie Eilish na podporu generácie Z 04 - Modified: 2018-01-04 12:13:16 - Feat.: - Title: Telekom a Digi ponúkajú prémiový obsah staníc Discovery Channel, TLC a Eurosport 05 - Modified: 2017-12-22 19:41:00 - Feat.: - Title: Deutsche Telekom kupuje rakúske UPC
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 15:52