Leto radosti, mladosti a slobody
StoryEditor

Deutsche Telekom spája mladých Európanov tisíckami bezplatných hudobných zážitkov

02.06.2023, 15:27
Autor:
redred

Svoju letnú aktivitu nazval "Leto radosti, mladosti a slobody" (Summer of Joy, Youth & Freedom)

V čase bezprecedentného tlaku na mladú generáciu Deutsche Telekom presadzuje ich právo na mladosť a spája ich kultúru so skutočnými svetovými hudobnými zážitkami

Viedenský koncert svetovej DJ Jayda G. odštartoval celoeurópsku sériu festivalov tanečnej hudby a bude rozdávať aj tisícky zážitkov

 

Leto radosti, mladosti a slobody (Summer of Joy, Youth & Freedom)

Vo svete rastúcich ekonomických, environmentálnych, vzdelávacích a spoločenských tlakov mladí ľudia pociťujú neustále obavy.

Deutsche Telekom verí, že na užívanie si mladosti má právo každý. A esenciou kultúry mládeže je hudba. Preto Deutsche Telekom vyzýva mladých ľudí, aby sa zúčastnili širokej škály hudobných zážitkov po celej Európe, čím im pomáha spojiť sa s možnosťami, ktoré im ich kultúra ponúka.

„Keďže mladí ľudia naďalej čelia bezprecedentnému tlaku, prioritou by malo byť zachovanie ich univerzálneho práva byť mladý." vysvetľuje Ulrich Klenke, Chief Brand Officer, Deutsche Telekom. „Deutsche Telekom sa zaviazal ukázať našu podporu mladej generácii a poskytnúť im výnimočné kultúrne zážitky, prostredníctvom ktorých zažijú skutočnú radosť z mladosti.“

Leto radosti odštartovala DJka Jayda G vo Viedni

Otvorené priestranstvo "USUS am Wasser“ vo Viedni sa prvý júnový večer premenilo na najväčšiu párty. Beaty elektronickej hudby sa niesli naprieč celým polostrovom, ktorý zaplavili tisícky mladých ľudí z celého sveta. Okrem DJky Jayda G. vystúpila na párty FIONA, Wolfram či umelci z viedenských kolektívov „Grüß Dich Bussi Club“ a „Kein Sonntag ohne Techno“. Deutsche Telekom splnil svoj sľub a pozval mladých ľudí z celého sveta, ktorí nesú na svojich pleciach bremená dnešnej mládeže – mladých aktivistov a dobrovoľníkov – aby oslávili túto prvú noc radosti, mladosti a slobody.

Hlavnou ambasádorkou celého projektu Leto radosti je hviezda večera prvého koncertu Electronic Beats, DJka nominovaná na GRAMMY Jayda G., ktorá hovorí: „Hudba bola mojím záchranným lanom počas môjho dospievania. Pre zachovanie kultúry mládeže je veľmi dôležité umožniť mladým prístup k skutočným hudobným zážitkom. A byť súčasťou spolu s Deutsche Telekom pri poskytovaní úniku pred tlakom na dnešnú mládež je pre mňa obrovská česť.”

Leto radosti a spolupráca s DJkou Jayda G sa netýkala iba úvodného eventu, ale aj kampaňového filmu v štýle hudobného videa. Režírovalo ho ocenené duo BRTHR, ktoré spolupracovalo s umelcami ako THE WEEKND, PinkPantheress a CHARLI XCX. Film kampane s Jaydou G pretvára klasický príbeh „Peter Pan“ pre úplne novú generáciu:

Nový ročník iniciatív pre mladých

Leto radosti je najnovšou kapitolou viacročného programu kampaní zameraných na Gen Z od spoločnosti Deutsche Telekom, ktorého cieľom je podpora mladej generácie. Tvorí súčasť širšej stratégie omladzovania značky.

Kampaň bude spojená s digitálnym svetom a s tvorcami Gen Z, aby vznikol originálny a autentický kontent pre sociálne siete (TikTok, instagram, Snapchat).

Leto radosti je otvorené pre mladých ľudí, ktorí môžu získať prístup k množstvu hudobných zážitkov po Európe vrátane exkluzívnych koncertov, pop-up podujatí či možnosti vyhrať lístky na európske festivaly ako Colours of Ostrava, Electric Castle (Cluj-Napoca), INOTA Festival (Lake Balaton) i Lovestream v Bratislave.

Súťaže o lístky prebiehajú vždy v dvojtýždenných cykloch. Zapojiť sa môžete a aj ďalšie informácie získate na stránke summerofjoy.electronicbeats.net.

V sérii Electronic Beats sa navyše chystá celkovo 8 prekvapivých podujatí pre fanúšikov. Slovenskí priaznivci si už teraz môžu zapísať dátum 27. júl 2023...

 

01 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 02 - Modified: 2023-10-12 10:07:46 - Feat.: - Title: Telekom si v novom spote pripomenul tragédiu na Zámockej. Hovorí, že LGBTI+ komunita nemá žiť v strachu 03 - Modified: 2023-10-10 09:34:32 - Feat.: - Title: Ako si nájsť svoju cestu k úspechu na sociálnych sieťach a neohýbať trendy 04 - Modified: 2023-09-20 12:09:54 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani posúva hranice nekonečna 05 - Modified: 2023-10-04 08:45:13 - Feat.: - Title: Film TV reklama: Skutočné pohodlie s WOW wifi je svieže a má super casting
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 23:08