KRAS
StoryEditor

Raňajky s reklamou sa uskutočnia online

24.04.2020, 16:30
Autor:
TSTS
Diskutovať budú Zuzana Ďurčeková, Drahomíra Juríková, Dušan Viszt, Peter Šurín a Martin Krajniak.

Klub reklamných agentúr Slovenska a Rada pre reklamu pokračujú v organizácii vzdelávacieho formátu Raňajky s reklamou. Pravidelný rýchlokurz, na ktorom sa účastníci môžu dozvedieť, čo v reklame ešte áno a čo už rozhodne nie, aby bola inšpiratívna, funkčná a zároveň zodpovedná bude tentokrát na tému: Reklama v čase korony. 

Event sa prvýkrát uskutoční vo virtuálnom štúdiu, za technickej podpory produkčnej agentúry Leopard Production. Diskusia bude o dopade aktuálneho stavu spojeného so šírením Covid – 19 na marketing a komunikáciu, zmenách spotrebiteľského správania a predikciách do budúcnosti. Zástupcovia branžových asociácií budú na pozitívnych príkladoch prezentovať ako  prispôsobiť komunikačné stratégie aby fungovali i naďalej.

Prieskumy agentúry Kantar poskytnú odpovede na otázky, aký je spotrebiteľský sentiment dnes, aké sú hlavné obavy zákazníkov a ako sa menia ich postoje ale aj to,  ako by mali značky na túto situáciu reagovať a spotrebiteľov  podporovať.

Tiež sa dozviete, ktoré touchpointy sú v súčasnosti relevantnejšie a aké sú očakávania spotrebiteľov v oblasti spoločenskej zodpovednosti podnikov.

Diskutujúci: 

Zuzana ĎURČEKOVÁ
 
Klub reklamných agentúr Slovenska (KRAS) | MADE BY VACULIK

Dušan VISZT 
Asociácia mediálnych agentúr (AMA) | Zenith media

Drahomíra JURÍKOVÁ 
Ľudia z Marketingu | Slovenská Sporiteľňa

Peter ŠURÍN
Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) | Elite Solutions

Martin KRAJNIAK
Client partner | Kantar

Event sa bude konať dňa 28. apríla 2020 od 9:30 hod. Prvé premiérové online vysielanie bude pre účastníkov zdarma a registrácia nie je potrebná.  Raňajky budú vysielané naživo na facebookových stránkach organizátorov: www.facebook.com/KRASfcb  a https://www.facebook.com/RPRfcb/.

01 - Modified: 2016-10-21 13:48:45 - Feat.: - Title: Blog KRAS: Patrí masový vrah do reklamy? 02 - Modified: 2016-10-14 18:52:10 - Feat.: - Title: Raňajky s reklamou: Tentokrát na tému Hovoria finančné reklamy všetko?
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 17:02