Birell uviedol na trh novinky Citronáda, Baza a Ľadový čaj s broskyňou. Značka tak na Slovensku rozširuje portfólio nealko ochutených nápojov, ktoré ponúkajú zdravšiu alternatívu k bežne dostupným nealkoholickým nápojom a limonádam s vysokým obsahom cukru.
„Predaje ochutených Birellov narástli medziročne o viac ako 20 percent. Ľudia chcú dostať čo najprírodnejší produkt a zaujíma ich zloženie nápojov, ktoré pijú. Preto sa zameriavame na nealkoholické nápoje na prírodnej báze bez konzervantov a umelých farbív, navyše so zníženým obsahom cukru,“ povedal manažér značky Birell Josef Jalůvka.
Minulý rok uviedol Birell na trh novinku Cola od Birellu, ktorá spotrebiteľom priniesla jedinečnú chuť unikátneho extraktu z kolového orieška. Táto príchuť si našla veľa fanúšikov a to značke umožnilo ešte hlbšie ponorenie sa do segmentu zdravších nealkoholických nápojov, v ktorom sa dlhodobo presadzuje. „S Colou od Birellu sme na trh vstúpili s jasnou ambíciou osloviť všetkých spotrebiteľov, ktorí kolové nápoje obľubujú, no uprednostňujú nápoje bez vysokého obsahu cukru a umelých prísad. Rozhodli sme sa pokračovať a aj naďalej prinášať ďalšie nové a zaujímavé príchute,“ doplnil Josef Jalůvka.
Citronáda od Birellu prekvapí jemne kyslastou chuťou šťavnatých citrónov, ktorá uhasí aj ten najväčší smäd. Sviežou novinkou je aj Baza. Je výsledkom zdokonalenej receptúry Birellu Bazový kvet a citrón. Tá hneď omámi vôňou bazového kvetu ako stvorenej pre letné dni. Ľadový čaj s broskyňou zasa ponúka harmóniu chuti zeleného čaju obohatenú o šťavnatú broskyňu.
Citronáda, Baza a Ľadový čaj s broskyňou navyše nadväzujú na tradíciu značky Birell, ktorá už teraz ponúka širokú škálu osviežujúcich nealko nápojov s mnohými príchuťami. Novinky sú určené všetkým, ktorí sa orientujú na zdravý životný štýl a kvalitu potravín a nápojov, ktoré konzumujú. „Práve tí vyhľadávajú ochutené nealkoholické nápoje ako osvieženie pri práci, športe alebo šoférovaní. Chutia im ochutené, sladené nápoje, ale preferujú tie, ktoré si môžu dať bez výčitiek vďaka nízkemu obsahu cukru a bez umelých prísad,“ dodal Josef Jalůvka.